Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye'nin Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye'nin Peşine Düştü

Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye\'nin Peşine Düştü

Devre arası transfer döneminde takıma bir forvet katmak isteyen Galatasaray'ın, Kızılyıldız forması giyen Richmond Boakye'nin peşinde olduğu ortaya çıktı.

24.09.2018 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminde forvet takviyesi yapmayan ancak Ocak ayı için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'ın takip ettiği isim ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan habere göre Galatasaray, Kızılyıldız forması giyen Richmond Boakye'yi takibe aldı.

Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye'nin Peşine Düştü

AVRUPA'NIN DEVLERİ DE TAKİP EDİYOR

Kızılyıldız'ın geçtiğimiz gün Partizan ile oynadığı derbide Richmond Boakye'yi tribünden takip etmek için Galatasaray'ın yanı sıra Southampton, Dortmund, Genoa, Villarreal, Fiorentina, Las Palmas, Lille, Getafe kulüpleri de gözlemci gönderdi.

Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye'nin Peşine Düştü

2.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Sarı-kırmızılıların da takip ettiği Richmond Boakye, Partizan ağlarını havalandırmayı başarırken 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Sırbistan Ligindeki 3. golüne imza atmış oldu. Kızılyıldız, Richmond Boakye'yi sezon başında Çin temsilcisi Jiangsu Suning'den 2,5 milyon euro bonservis bedeline kadrosuna katmıştı.

(Sporx)

Son Dakika Spor Galatasaray, Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye'nin Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mevve: Soy adi tam GS lilere yakisiyor) 1 11 Yanıtla Erkan TOPBAŞ : O soy isim sana daha çok yakışıyor hanımefendi 2 0 Levent Lengerl: SIZ ÖNCE NE TÜRKİYEDE NEDE AVRUPADA ADI SANI DUYULMAMIŞ FENEVINE SAHİP ÇIK HANIMEFENDI 0 0
  • HUKUKÇU: Arkadaşlar KOMPETAN DAĞITIM TİC. LTD.ŞTİ isimli bir firma internetten satış yaparak dolandırıcılık yapıyor, adınıza bu firmadan gönderilen bir kargo gelirse sakın olaki almayın, bir çok siteyi taklit ederek sahtesini yapmışlar kredi kartınızı kopyalıyorlar, vs. vs .. internette araştırın binlerce şikayet var haklarında, ayakkabı alıyosun diş fırçası geliyor sakın aldanmayın bunlara. 3 0 Yanıtla

Advertisement