Galatasaray, Kolombiyalı Futbolcu Radamel Falcao'yu Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kolombiyalı Futbolcu Radamel Falcao'yu Transfer Etmek İstiyor

Galatasaray, Fransa'nın Monaco ekibinde forma giyen 32 yaşındaki Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu transfer etmek istiyor.

12.06.2018 22:59  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gomis'in Çin'den aldığı tekliflerin ardından birçok isim gündeme geldi. Özellikle Mario Balotelli'yle Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği ve oyuncuyla pazarlıklara başlandığı öne sürüldü. Ancak Ne Balotelli, ne İtalyanların yazdığı Andre Silva ne de Leicester City'nin Nijeryalı yıldızı Ahmed Musa… G. Saray'ın hedefinde tek bir isim var; o da Monaco'nun Kolombiyalı dünya yıldızı Radamel Falcao… Bafe, Çin'e giderse Falcao da G.Saray'a gelecek.

KOLOMBİYALI MİLAN'I REDDETTİ

Manchester United ve Chelsea maceralarının ardından yeniden Monaco'ya dönen ve son iki yılda Fransa'da önemli işlere imza atan Kolombiyalı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'yeni bir macera' istediğini belirtmişti. Bu açıklamanın ardından Milan, Falcao için girişimlere başlamış ancak İtalyan ekibi Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği için Kolombiyalı bu teklife sıcak bakmamıştı. G.Saray Devler Ligi kozuyla Falcao'yu ikna etmeye yakın...

Galatasaray, Kolombiyalı Futbolcu Radamel Falcao\'yu Transfer Etmek İstiyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Kolombiyalı Futbolcu Radamel Falcao'yu Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sarışın: 30 Milyon € dan aşağıya satmazlar gs li kardeşlerim boşuna heyecan yapmasın. 8 3 Yanıtla ÇAKIR : 32 yaşındaki topçuya 30 milyon verenin aklından şüphe ederim.adam tatile gelir bu saatten sonra.alacağın topçu gomisten iyi olması lazim. 0 0
  • GOMİS: falcao türkiyeye gelmez boş haber bence 3 5 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Gelmeeez DEVAM 3 3 Yanıtla
  • GS: Hayrlı Uğurlu Olsun 3 2 Yanıtla
  • Zor: Zor dostum zor.... rüyanda görmek bile zor..... UEFA kriterleri koymuş sana ne falkosu .... parasızlıktan elindekileri satmak için Bonservis belirledin....taraftara narkoz versiyon.... 2 1 Yanıtla
  • Oğuzhan : Ne oynar bee süper Lig de .. Gol makinesi .. 3 0 Yanıtla
  • Aragir : Bomba fena patladı taaa malatyadan duyduk..) 1 2 Yanıtla
  • ?: Cok zor ama imkansiz degil hersey paraya bakar. Tabi bir ceza gelecek lakin rodrigues belhanda feghouli den birisi cok iyi bir rakama giderse bu transfer gerceklesir. 1 1 Yanıtla
  • AD SOYAD: TURKİYEYE GELİR AMA ÖLÜ YATIRIM OLUR.AZ Bİ BONSERVİSLE ALINIRSA İKİ YIL VERİM ALINIR FAYDALI OLUR. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement