Galatasaray, Kopenhag'da Fırsatı Harcadı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kopenhag'da Fırsatı Harcadı

Galatasaray, Kopenhag\'da Fırsatı Harcadı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda FC Kopenhag'a 1-0 mağlup olarak, gruptan çıkma yolunda önemli bir fırsatı harcadı.

06.11.2013 01:09  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda FC Kopenhag'a 1-0 mağlup olarak, gruptan çıkma yolunda önemli bir fırsatı harcadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, üst tura çıkmaları için Juventus'u mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi. Real Madrid ve Juventus'un yer aldığı zorlu bir grupta mücadele ettiklerine dikkat çeken İtalyan teknik adam, "Bugün kazansaydık ve son maçta Juventus'la berabere kalsaydık üst tura çıkacaktık. Şimdi son müsabakada Juventus'u yenmemiz gerekecek. Konsantrasyon eksikliğinden dolayı erken bir gol yedik. Bunları yapmamız gerekiyor. Kalecimiz Eray, bugün çok iyi oynadı. Mutlak bir pozisyonu engelledi. Bizim için bu maçta berabere kalmak da işimize yaramıyordu. Yine bir üst tur için Juventus'u yenmek zorundayız" dedi.

Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın futbolcuları etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine ise Mancini, "Bu bir Şampiyonlar Ligi karşılaşması. Zannetmiyorum ki oyuncularımın aklı Fenerbahçe maçında olsun" diye cevap verdi. - KOPENHAG

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Kopenhag'da Fırsatı Harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement