Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy'e Kazanmak Için Gidiyoruz. Başka Hiçbir Alternatifimiz Yok - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy'e Kazanmak Için Gidiyoruz. Başka Hiçbir Alternatifimiz Yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy\'e Kazanmak Için Gidiyoruz. Başka Hiçbir Alternatifimiz Yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz.

16.11.2016 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok

Teknik direktör Riekerink: "Umuyorum ki, taraftarlarımıza armağan edeceğimiz güzel bir maç olacak"

Galatasaray Kulübü ve Hugo Boss ikinci yılı kutladı

İSTANBUL, (DHA)

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok" dedi.

Galatasaray ve giyim sektörünün öncü markalarından Hugo Boss, işbirliklerinin ikinci yılını İstinye Park Boss Store'da yapılan lansmanla kutladı. Lansmana, iş dünyasının ve spor basınının önemli isimleri katılırken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve Hugo Boss Perakende Direktörü Senem Ülker basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hugo Boss Perakende Direktörü Senem Ülker, Hugo Boss markasının Real Madrid, Liverpool, Paris Saint Germain, Almanya Milli Takımı ile birlikte yol aldığını ifade ederek, " Türkiye'de dünya lideri Galatasaray ile yürüyoruz. Çok önemli iki dünya markası burada birlikte. Bundan onur duyuyoruz. Bu işbirliğinin her iki dünya markasının başarılarına başarı katacaktır. Derbi için de Galatasaray'a gönülden başarı diliyoruz ve Galatasaray'ın yanında durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"TAKIMIMIZ DAHA DA YAKIŞIKLI"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de, "Hugo Boss, dünyada seçilmiş kulüpleri giydiren bir marka. Bu markanın ne kadar önemli ve güçlü bir marka olduğunu tüm dünya biliyor. Kaliteli işler yapan markayla Türkiye'nin en büyük spor kulübü Galatasaray'ın işbirliği yapması çok önemli. Bu işbirliğinden önemli sonuçlar çıkacağından eminim. Hugo Boss'a da bize verdiği destek için tekrar teşekkür ediyorum. Takımımız zaten yakışıklı, Hugo Boss ile daha da yakışıklı olacaktır" ifadesini kullandı.

"BU RESMİ VERMEK ZORUNDAYIZ"

Dursun Özbek, Hugo Boss ile yapılan anlaşmanın lansmanında Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi ile ilgili medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Derbi öncesi dostluk veren Başkan Özbek, şunları söyledi:

"Pazar günü derbi için taraftarlarımızla Kadıköy'da olacağız. Türk sporuna dostluk getirecek bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum. Spor, barışla birlikte çok güzel. Kulüplere düşen bugün ihtiyaç duyulan ortamı sağlamak. Büyük kulüpler bu sorumluluğu taşıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetici ve taraftarlarıyla bu resmi vermek zorunda, bunu Türk milletinden esirgemeyeceklerdir. Dostça bir mücadele olacaktır. Buna katkı vermek için ben de orada olacağım. Tüm Fenerbahçe ve Galatasaraylılar dostluk adına bu derbiye katkı vereceklerdir."

"KAZANMAKTAN BAŞKA ALTERNATİF YOK"

Özbek, daha önce sarf ettiği 'sürpriz' kelimesinin yanlış anlaşıldığının altını çizdi ve sözlerini, "Kadıköy'de uzun zamandır kazanamıyoruz. Bu derbiyi kazanacağımızı ifade etmiştim. Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok" diyerek tamamladı.

"İLK HEDİYE PAZAR GÜNÜ"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de davette olmanın mutluluğunu dile getirdi ve "Bir satış ya da pazarlama uzmanı değilim ama Galatasaray gibi büyük bir markanın Hugo Boss ile buluşmasının harika bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Bize destek veren Hugo Boss çalışanlarına da ilk hediyeyi Pazar günü derbi ile vereceğiz" şeklinde konuştu.

Jan Olde Riekerink bir soru üzerine, "Galatasaray-Fenerbahçe maçının Türk halkı için ne kadar önemli bir derbi olduğunu biliyorum. Buradaki insanlarda bile derbinin gerginliğini ve atmosferini hissediyoruz. Umuyorum ki, taraftarlarımıza armağan edeceğimiz güzel bir maç olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Kadıköy'e Kazanmak Için Gidiyoruz. Başka Hiçbir Alternatifimiz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement