Galatasaray Kulübü ile Turkcell Dijital İş Birliği Anlaşması Yaptı (3) - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kulübü ile Turkcell Dijital İş Birliği Anlaşması Yaptı (3)

Galatasaray Kulübü ile Turkcell dijital iş birliği anlaşması yaptıDursun Özbek Galatasaray camiası için önemli bir günKaan Terzioğlu Amacımız Galatasaray'a ekonomik değer katmakİsmail Bütün Sarı-kırmızılı taraftarları Turkcell'e, dolayısıyla Galatasaray'a destek paketlerini almaya davet...

12.01.2018 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü ile Turkcell dijital iş birliği anlaşması yaptı

Dursun Özbek Galatasaray camiası için önemli bir gün

Kaan Terzioğlu Amacımız Galatasaray'a ekonomik değer katmak

İsmail Bütün Sarı-kırmızılı taraftarları Turkcell'e, dolayısıyla Galatasaray'a destek paketlerini almaya davet ediyorum

Ali Öğüdücü  2 taraftar büyük emekler verdi

Olgucan KALKAN  İSTANBUL,

Galatasaray Kulübü ile Turkcell arasında dijital iş birliği anlaşması yapıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ve Galatasaray Spor Kulübü COO'su Ali Öğüdücü katıldı.

DURSUN ÖZBEK GALATASARAY CAMİASI İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-kırmızılı camia için önemli bir gün olduğunu ifade ederek, Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell ile bir yandan kulübümüze gelir kazandıracak, bir yandan da taraftarlarımızın hayatına değer katacak yepyeni bir dijital projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi hedeflediğimiz dijitalleşmeye en kolay ve en hızlı şekilde eriştirecek güç kendilerinde fazlasıyla bulunuyor. Hayata geçirdiğimiz dijitalleşme projemizin ilk adımı olan dijital destek paketleriyle Galatasaray'a gönül verenler çok özel dijital hizmetler alabilecek. Şampiyonluk hedefimize adım adım ilerlediğimiz bugünlerde taraftarlarımızdan 'Sarı', 'Kırmızı' ve 'Şampiyon' paketlerinden birini alarak kulübümüze desteklerini bir kez daha göstermelerini bekliyoruz. Galatasarayımız için çok önemli anlaşmalardan birisi olan bu yeni projeyle hem kulübümüz hem de taraftarlarımız dijitalleşme anlamında çok büyük bir adım atmış olacak. Bu sayede hem kulübümüz hem de taraftarımız kazanacak. Böylesine güzel bir işbirliği için Turkcell'e ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

KAAN TERZİOĞLU AMACIMIZ GALATASARAY'A EKONOMİK DEĞER KATMAK

Amaçlarının Galatasaray'a ekonomik olarak değer katmak olduğunu ifade eden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise, Türkiye, 2023-2053-2071 hedeflerine doğru koşuyor. Amacımız Galatasaray için de sürdürülebilir bir gelir, ekonomik değer katmak. Galatasaray gibi güzide bir kulüple böyle bir anlaşma yapmak bizi mutlu ediyor. En kaliteli bilgiyi, ondan keyif alacak insanlarla en kısa süre içinde buluşturmak. Ben Galatasaray'a dijitalleşme ile ilgili adım atarken bizi seçtikleri için teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

İSMAİL BÜTÜN SARI-KIRMIZILI TARAFTARLARI TURKCELL'E, DOLAYISIYLA GALATASARAY'A DESTEK PAKETLERİNİ ALMAYA DAVET EDİYORUM

Maça gelen taraftarların video ve fotoğrafa önem verdiklerini ifade eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün de, Marka olarak hedefimiz ilklerle anılmak. Bu konuda Turkcell marka olarak dünyaya örnek oluyor. Aynı şekilde güzide kulüplerden Galatasaray ile iş birliği konuşmalarına başladık. Buradaki en temel 3 şey taraftarların geçirdiği dijital değişim. Bu 2 aşamadan oluşan bir iş birliği. Pazartesi itibariyle satışa sunulacak 3 farklı paketler var. Biz bunları sarı, kırmızı ve şampiyon paketler olarak belirledik. Şampiyon pakette Goller cep'te uygulaması var. Galatasaray'ın attığı gollerin cebine gelmesi. Her golde Galatasaray taraftarı 100 MB internet kazanacak. Devir fotoğraf ve video devri. Maçlara gelen taraftarlar video çekip, fotoğraf paylaşıyor. Bunlar için de Life Box diye bir saklama alanı da pakette var. Bu alan 5 GB'lık bir saklama alanı olacak. Çalarken dinlet hizmeti de bu paketin bir yönü olacak. Fizzy'nin radyo özelliği de bu paketin dahilinde olacak. BİP'ten her yöne 500 dakikalık bir arama olacak. Turkcell satış kanallarından ulaşabilecekler bu paketlere. Taraftar mobil uygulaması olacak. Sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş taraftarları Turkcell'e, dolayısıyla Galatasaray'a destek paketlerini almaya davet ediyorum dedi.

ALİ ÖĞÜDÜCÜ 2 TARAF DA BÜYÜK EMEKLER VERDİ

Galatasaray ve Turkcell'in bu anlaşma için büyük emekler verdiğini belirten Galatasaray Kulübü COO'su Ali Öğüdücü, Bu iş birliğinin destek paket kısmı önemli. Ancak en önemli tarafı 2'nci fazı. 2'nci faz da bir mobil uygulamadan bahsediyoruz. Burada büyük bir çatı kuruyoruz. Ben inanıyorum ki, bütün Galatasaraylılar bu mobil uygulamayı telefonlarına indirecek. O mobil uygulama ile Galatasaray ile ilgili bütün haberle hemen ulaşabilecekler. Biz uygulamayı herkesin indirebilmesi için bir yol izleyeceğiz. Daha sonrasında ücretli olacak ama taraftarlarımızı ürkütecek bir ücret olmayacak. Bu anlaşma buraya gelen kadar 2 tarafta büyük emekler verdi. İnanıyorum ki ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray ile Turkcell'in yaptığı bu proje, takımların dijital dünyaya adım atması için öncü olacak. Ben burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Yaşasın Galatasaray diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Kulübü ile Turkcell Dijital İş Birliği Anlaşması Yaptı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.


Advertisement