Galatasaray Kulübünün Olağanüstü Kongresi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kulübünün Olağanüstü Kongresi

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda oy verme işlemine başlandı.

20.01.2018 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda oy verme işlemine başlandı.

Sarı-kırmızılı kulübü gelecek 3 yılda yönetecek ekibin belirleneceği seçime Galatasaray Lisesi ev sahipliği yaparken, oy kullanılması için genel kurul üyelerine 18 sandık hazırlandı.

Genel kurulda, kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 7 bin 688 üyenin saat 15.00'e kadar oy kullanma hakkı bulunuyor. Tüzüğe göre kulüp çalışanı durumundaki üyeler ise oy veremeyecek.

İki aday

Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz başkanlık yarışı verecek.

Genel kurul üyeleri, Dursun Özbek için kırmızı, Mustafa Cengiz için ise sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

Yeni dönemde başkanlığa talip olan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz'in yönetim kurulu aday listeleri şöyle:

Dursun Özbek:

Asil üyeler: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce.

Yedek üyeler: Mehmet Onultan, Cevat Genç, Burçin Aslan, Serdal Koç, Ozan Oral.

Mustafa Cengiz:

Asil üyeler: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.

Yedek üyeler: Mahmut Recevik, Mehmet Ömer Cansever, Dinç Üner, Erol Özmandıracı, Arif Badur.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Kulübünün Olağanüstü Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor
    11:46 Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor

    Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic, yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek. Orsic'in performansı, kulübün transfer politikasında da etkili olacak.

  • Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor
    11:39 Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele eğitimlerini sürdürüyor. Uzunköprü ilçesine bağlı Bıldır ve Elmalı köylerinde halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı. Ayrıca trafik jandarması timleri, Üyüklütatar köyünde vatandaşlara trafik eğitimi verdi.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor
    11:36 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor

    Çaykur Rizespor'un kanat oyuncusu Altin Zeqiri, iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, İstanbulspor maçına üç puan için gideceklerini söyledi. Zeqiri, takım olarak sezon sonu hedeflerine odaklandıklarını ve ligdeki maçları tek tek ele alarak en iyi şekilde sonuç almak istediklerini ifade etti.

  • Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor
    11:36 Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor

    TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Denizlispor, alt sıralardan kurtulma adına önemli olan karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Denizlispor, 31 puanla 15. sırada bulunan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu
    11:35 Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu

    Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen iftar programında güreş camiası bir araya geldi. Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve TGF Başkanı Şeref Eroğlu'nun da katıldığı iftarda, güreşin Türk kültüründeki önemi vurgulandı. Türk güreşinin yükselişte olduğu belirtilirken, Paris 2024 Olimpiyatları'nda büyük başarılar hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca, Türk güreşinin geçmişte elde ettiği başarıların devam etmesi ve yeni kotalar alınması amaçlandığı belirtildi.

  • Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı
    11:34 Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı

    Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan ve daha sonra vücut geliştirmeye başlayan eski futbolcu Mesut Özil'in kaslı hali görenleri şaşkına çevirdi. Yıldız futbolcunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

  • Güreş camiası iftarda bir araya geldi
    11:32 Güreş camiası iftarda bir araya geldi

    Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, İstanbul Mersinli Ahmet Kireççi Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen iftarda kulüp başkanları, milli sporcular ve antrenörlerle buluştu.

  • Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, spor muhabirleriyle iftar programında buluştu
    11:27 Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, spor muhabirleriyle iftar programında buluştu

    Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor'un sponsorlarından Balıkçı İrfan'da düzenlenen iftar programında kentteki spor muhabirleriyle bir araya geldi. Boztepe, konuşmasında Ramazan ayını kutlayarak, Balıkçı İrfan ve ekibine teşekkür etti.

  • Türkiye Boks Federasyonu, Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istiyor
    11:26 Türkiye Boks Federasyonu, Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istiyor

    Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi. Gözgeç, ayrıca boks branşının Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları'nda olmama ihtimaline dikkat çekti ve 2024 Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası'nın Antalya'da düzenleneceğini müjdeledi.

  • Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada
    11:18 Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada

    Pınar Karşıyaka, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'den sonra en çok sayı üreten takım oldu. İzmir ekibi, 24 maçta 2 bin 118 sayı atarak, play-off mücadelesi için iyi bir konumda bulunuyor.

  • Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor
    11:17 Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor

    16 yaşındaki milli dartçı Süleyman Can Durmuş, 7 yıllık sporculuk kariyerinde 75 madalya kazandı. Türkiye'de katıldığı 82 müsabakanın yarısında şampiyonluğu elde eden Durmuş, dünya şampiyonası için antrenmanlarını sürdürüyor. Dart Milli Takım Antrenörü Halil Durmuş, yeğeni Süleyman'ın başarılarından gurur duyduğunu ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirtti. Süleyman Can Durmuş ise dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.


Advertisement