Galatasaray, Lemina ile Seri'yi yeniden gündemine aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Lemina ile Seri'yi yeniden gündemine aldı

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Mario Lemina ve Jean Michael Seri bir kez daha kiralamak istiyor.

15.08.2020 10:59  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Hollandalı futbolcu Ryan Donk'un sözleşmesini bir yıl daha uzatan sarı kırmızılılar, Mario Lemina ve Jean Michael Seri'yi bir kez daha gündemine aldı.

TRT Spor'un haberine göre, Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraflarları mutlu eden oyuncular arasında yer alan Mario Lemina ve Jean Michael Seri yeniden kiralama niyetinde.

Yönetim, orta sahada görev yapan iki futbolcunun transferi için çalışmalara başladı.

SERI 27 MAÇTA 5 GOLE KATKI YAPTI

Seri, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı forma ile çıktığı 27 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergilerken, Lemina 20 maçta forma şansı buldu.

Galatasaray, Lemina ile Seri\'yi yeniden gündemine aldı

Son Dakika Spor Galatasaray, Lemina ile Seri'yi yeniden gündemine aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • müşavir: TERİM KADAR DÖNEK PARAGÖZ BİRİ YOKDUR 3 11 Yanıtla Terim: Senin kadarda boş, gereksiz yazan, teneke adam görmedim 6 1 UltrAslan : Git kendi takımına yorum yap burada işin yok 5 0 Rrr: Ondan ferrariye binen topçular için gariban parası topluyonuz parayla işi olaydı aldığı tazminatları çocuklara vermezdi 0 0 Alanyalı: Fatih hocanın başarıları ve kariyeri senin gibi ezik futbol cahillerini eziyor.Karın ağrın bu yüzden 0 0
  • hakan: seri gelmesin lemina gelsin 3 0 Yanıtla
  • GS Lİ: Uygun en azından takım bozulmamış olur. 2 0 Yanıtla
  • marmaris: güzelim takımı huzurevine çevirdiniz. onların yaşı toplamı 3 tane 20 lik genç alabilirdiniz. Galatasaray yönetimini allaha havale ediyorum. 1 1 Yanıtla Rrr: 20lik gençler de bize can atıyordu nerede yunus Emre mor genç değil önce futbolcu lazım 1 0
  • Cop: Toplamaya dewam cop 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement