Galatasaraylı Sofiane Feghouli Formayı Unuttu - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Sofiane Feghouli Formayı Unuttu

Bu sezon Fatih Terim'in ligde hiçbir maçta ilk 11'de forma vermediği Feghouli, dün de kulübedeydi. Terim, farklı galibiyete rağmen yıldız ismi oyuna almadı.

15.09.2018 12:09  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon West Ham'da 4.25 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Feghouli, bu sezon formayı unuttu. Spor Toto Süper Ligde 2 maçta sonradan oyuna giren tecrübeli oyuncu sadece 16 dakika sahada kaldı.

"TERİM FEGHOULİ'Yİ SİLDİ"

Galatasaray'ın hocası Terim'in formundan memnun olmadığı Cezayirli yıldız, sarı-kırmızılıların ikinci yarıda farkı açmasına rağmen süre alamadı. Feghouli'nin maça yedek başlaması ve süre alamaması otoriteler tarafından Terim'in oyuncuyusildiği yönünde yorumlandı.

Galatasaraylı Sofiane Feghouli Formayı Unuttu

Son Dakika Spor Galatasaraylı Sofiane Feghouli Formayı Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ertaç Eser: Aldığı paraya yazık 4 2 Yanıtla
  • Delikanlı Horoz: Fatih hocam bazen o kadar Egon tavan yapıyor ki tamam satmak için kulüp her şeyi yaptı ama satılmadı bu neticede bizim oyuncumuz allah aşkına 5 haftadır Sinan ı kazanmak için oynatıyorsun otur videoları izle allah aşkına kanat oyuncusunun özelliğinin bir tanesi yok geçen sene Yasin şimdi Sinan biz mecburmuyuz kanser olmaya boru deil bu Feghouli bu oyuncu bu adamı kazansak neler kazanırdık ama işte bazen Ego tavan olunca büyük sıkıntı 0 1 Yanıtla
  • bave cino: DİYARBEKİRSPOR VE ERGANİSPORLA GÖRÜŞÜYOR FEGOULİ. HADİ HAYIRLISI 1 0 Yanıtla
  • cello uA: tabiki unutur formanın hakkını vermio (GALATASARAY) forması kutsaldır (SOSO) öyle kolay kolay kimseye nasip olmaz AYIHIYONNU broo 0 0 Yanıtla
  • CAMCI CEMİLLL: BİR DURSUN ÖZBEK KAZIĞI 0 0 Yanıtla

Advertisement