Galatasaray-Manchester United Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray-Manchester United Maçından Notlar

Galatasaray-Manchester United Maçından Notlar

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 5.maçında İngiltere'nin Manchester United takımını konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'inde 3 değişiklik dikkati çekti.

20.11.2012 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 5. maçında İngiltere'nin Manchester United takımını konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'inde 3 değişiklik dikkati çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Manchester United maçının ilk 11'inde Cris, Emre Çolak ve Umut Bulut'a görev vermedi. Bu oyuncuların yerine Semih Kaya, Amrabat ve Elmander forma giydi.

Sarı-kırmızılı ekipte ilk 11'deki son karşılaşmasına UEFA Şampiyonlar Ligi'nde CFR Cluj ile İstanbul'da yapılan maçta çıkan Semih Kaya, ardından Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ve Kardemir Karabükspor maçlarında forma giyemedi. CFR Cluj ile deplasmanda yapılan maçın son dakikasında oyuna dahil olan Semih, aradan geçen 5 maçın ardından yeniden ilk 11'e döndü.

Son 2 lig maçında yedekler arasında kendisine yer bulan Amrabat da İngiliz ekibine karşı ilk 11'de tercih edildi.

Öte yandan, CFR Cluj ile İstanbul'da yapılan karşılaşmada yaşadığı sakatlığın ardından, ligdeki Kardemir Karabükspor maçının ikinci yarısında süre alarak yeniden kadroya dönen Elmander, Fatih Terim'in Manchester United maçının ilk 11 tercihi arasına girdi.

Ayrıca, Kardemir Karabükspor maçında forma giymeyen İspanyol oyuncu Riera da Manchester United mücadelesinde yeniden Hakan Balta'dan formayı alarak savunmanın solunda görev yaptı.

-Manchester United'da 2 genç oyuncu ilk 11'de-

Manchester United'da teknik direktör Alex Ferguson, İstanbul'a getirdiği genç oyunculardan Nick Powell ve Phil Jones'a Galatasaray karşısında ilk 11'de forma verdi.

Bir çok önemli oyuncusunu İstanbul'a getirmeyen Ferguson, ayrıca genç oyuncuları Sam Johnston, Larnell Cole, Marnick Vermijl ve Joshua King'i ise yedekler arasında soyundurdu.

- Türk Telekom Arena doldu-

Galatasaray taraftarlarının Manchester United maçına ilgisi oldukça yüksek oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Arena'yı tamamen doldurdu. Bir grup İngiliz taraftar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

Maç öncesi tribün şovu sergileyen taraftarlar, büyük bayraklar ve pankartlar açtılar. Pegasus Tribünü'nde çatıdan sarkıtılan iplerle bir aslan figürü sergilendi ve "No mercy will be shown" (Merhamet gösterilmeyecek) yazısı dikkati çekti.

-Medyanın ilgisi büyüktü-

Galatasaray-Manchester United maçına yerli ve yabancı basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

Karşılaşmada toplam 316 medya mensubu görev aldı. İngiltere'den 30, KKTC'den 8, Japonya'dan 4, İtalya'dan 3, Almanya ve Çin'den 1'er basın mensubu karşılaşmayı takip etti.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman/ Bülent Aslan

Yayıncı: Ersin Şiyhan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray-Manchester United Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement