Galatasaray, Muslera'nın yerine Sinan Bolat ve Lung'u transfer etmeyi düşünüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Muslera'nın yerine Sinan Bolat ve Lung'u transfer etmeyi düşünüyor

Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan ve Ocak 2021'e kadar formasından uzak kalacak Fernando Muslera'nın yokluğunda Galatasaray, kaleye takviye yapmayı planlıyor. Adaylar arasında sarı kırmızılı ekibin eski kalecisi Sinan Bolat ve Kayserispor'un file bekçisi Silviu Lung bulunuyor.

15.06.2020 22:16  Güncelleme: 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın son dönemde kazandığı başarılar ve şampiyonluklardaki en büyük pay sahiplerinden Fernando Muslera, Rize maçının henüz başında sakatlandı.

Sağ bacağında iki kırık tespit edilen Muslera'nın bugün ameliyat edileceği ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Kalan 7 haftada Galatasaray'ın kalesini Okan Kocuk koruyacak. Ocak 2021'e kadar forma giymesi çok zor olan Muslera'nın bu süreçte eskisinden daha güçlü dönmesi için yeni sözleşme protokolünün moral açısından yapılması bekleniyor.

KALEYE 2 ADAY VAR

Ajansspor'da yer alan habere göre; Muslera'nın yokluğunda geçici çözüm olarak alınacak kaleciye bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı kırmızılılar sözleşmesiz file bekçilerine yönelecek. Galatasaray'ın eski kalecisi Sinan Bolat ve Kayserisporlu Silviu Lung Cimbom için öne çıkan isimler.

Sinan Bolat geçtiğimiz günlerde Belçika ekibi Royal Antwerp ile yollarını ayırırken Kayserispor'da forma giyen Silviu Lung'un da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Galatasaray, Muslera\'nın yerine Sinan Bolat ve Lung\'u transfer etmeyi düşünüyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Muslera'nın yerine Sinan Bolat ve Lung'u transfer etmeyi düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Recep : Yazık oldu muslera Dunya futboluna gelmiş en iyi kalecisi Allah şifa versin sana gözel insan 2 1 Yanıtla
  • Wdadaş : Sehici alın pişman olmazsınız 0 1 Yanıtla
  • Yaz bahar: Adamın sakatlanmasini bekliyorlarmış.. 1 0 Yanıtla suat doğan: saçmalamışsın yani. bir takım da 3 kaleci olur eğer asıl kaleci sakatlanırsa iyi bir kaleci almak şart değil mi? 1 1 Ne beklouordun : Senimi koyacaklar galleye gelene geç gidene geç demen için babo 2 0
  • izci: Karius en uygun aday. 0 0 Yanıtla
  • GsLi: Sinan Bolat, Lung yetersiz kalır. Bonservisi elinde olan kariyerli bir yabancıyla 1 yıllık sözleşme yapılsın. 0 0 Yanıtla

Advertisement