Galatasaray Neftçi Bakü'yü geçerse, Renova - Hajduk Split maçının galibiyle oynayacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray Neftçi Bakü'yü geçerse, Renova - Hajduk Split maçının galibiyle oynayacak

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak olan ve Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla eşleşen Galatasaray, rakibini elemesi halinde 3. Ön Eleme Turu'nda Renova - Hajduk Split maçının galibiyle karşılaşacak.

01.09.2020 14:17  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, 2. Ön Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşmişti. Sarı-kırmızılıların, bu turu geçmesi halinde 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri de belli oldu.

EV SAHİBİ GALATASARAY OLACAK

Galatasaray, Neftçi Bakü'yü elemesi halinde 3. Ön Eleme Turu'nda Makedon ekibi Renova ile Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split arasındaki maçın galibiyle karşı karşıya gelecek.

24 Eylül'de koronavirüs pandemisi nedeniyle tek maç üzerinden oynanacak mücadelede sarı-kırmızılı ekip ev sahibi olacak.

Galatasaray Neftçi Bakü\'yü geçerse, Renova - Hajduk Split maçının galibiyle oynayacak

Son Dakika Spor Galatasaray Neftçi Bakü'yü geçerse, Renova - Hajduk Split maçının galibiyle oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GsLi: Özeleştiri yapacak olursam son yıllarda şampiyonlar liginde birkaç galibiyet alabildik. Oynanan oyuna baktığımızda daha fazla galibiyet veya beraberliği hak etmiştik ama şanssızdık. Bu sezon daha alt seviyede takımlarla oynuyoruz. Eleme turlarını geçerek guruplara kalacağımıza inancım tam. Hem galibiyetler alarak ülke puanına katkıda bulunalım hem de özgüven tazeleyelim. Şu anki mali tabloda şampiyonlar liginde başarılı olacak türk takımı zaten yok. Başakşehir 1 puanla gurubu tamamlar. 7 3 Yanıtla

Advertisement