Galatasaray, O Başarıyı Tekrarlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, O Başarıyı Tekrarlamak İstiyor

Galatasaray, O Başarıyı Tekrarlamak İstiyor

Galatasaray, 2008 yılında Cevat Güler dönemindeki performansı göstererek Süper Lig'de son 5 haftayı kayıpsız geçip şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

05.05.2015 12:20  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, 2008 yılında Cevat Güler dönemindeki performansı göstererek Süper Lig'de son 5 haftayı kayıpsız geçip şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Galatasaray'da hedef son 5 haftayı kayıpsız geçip şampiyonluğa ulaşmak. Spor Toto Süper Lig'de 64 puanla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bulunan sarı-kırmızılılar, son yılların en büyük çekişmesinin yaşandığı ligde son 5 haftayı kayıpsız geçmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin 33. haftasında Beşiktaş'ı Türk Telekom Arena'da ağırlayacak olan Galatasaray, bu maça kadar puan kaybetmeden gelip siyah-beyazlıları da Arena'da yenerek şampiyonluk için büyük avantaj yakalamak istiyor.

O BAŞARIYI TEKRARLAMAK İSTİYOR

Sarı-kırmızılılar, 2007-2008 sezonunda yaşanan başarıyı tekrarlamak istiyor. O sezon ligin bitimine 6 hafta kala Feldkamp ile yollarını ayıran Galatasaray, takımın başına Cevat Güler'i getirmişti. Sezonun bitime 5 hafta kala Fenerbahçe 66 puanla lider, Galatasaray 64 puanla ikinci, Sivasspor ise 61 puanla üçüncü sırada yer buldu. Kalan 5 haftada art arda Trabzonspor, İstanbul BŞB, Fenerbahçe, Sivasspor ve Hacettepe'yi yenen Güler'in öğrencileri, 79 puanla mutlu sona ulaşan taraf olmuştu. 7 yıl sonra Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Aslan, ligde son 5 haftaya girilirken Cevat Güler dönemindeki performansı gösterip şampiyonluğa ulaşmak ve 4. yıldızı takmak istiyor.

Galatasaray'ın son 5 haftada kalan maçları şu şekilde:

Konyaspor

Mersin İdmanyurdu (D)

Gençlerbirliği

Beşiktaş

Çaykur Rizespor (D)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, O Başarıyı Tekrarlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement