Galatasaray, PSG ile anlaşma üzere olan Alex Telles'ten 1 milyon 850 bin euro kazanacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, PSG ile anlaşma üzere olan Alex Telles'ten 1 milyon 850 bin euro kazanacak

Fransız devi Paris Saint Germain, bir dönem Galatasaray forması da giyen Porto'lu Alex Telles'i 25 milyon euro karşılığında transfer etmek üzere. Transferin gerçekleşmesi halinde sarı kırmızılılar, anlaşma gereği 1 milyon 850 bin euro gelir elde edecek.

27.05.2020 20:20  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Porto forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles, Fransız devi Paris Saint Germain'e transfer oluyor. Portekiz ve Fransa basını iki kulübün 25 milyon euro karşılığında anlaştığını duyurdu.

Telles'in Portekiz ekibine transferinde sözleşmesine "Bir sonraki transferde satış karının yüzde 10'u Galatasaray'a ödenir" maddesi ekleten sarı kırmızılılar, 25 milyon euroluk bu transferin gerçekleşmesi halinde 1 milyon 850 bin euro gelir elde edecek.

6,5 MİLYON EUROYA PORTO'YA SATILMIŞTI

2015-16 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Telles, sarı kırmızılılar tarafından Inter'e kiralanmış, 1 sezon sonra da 6.5 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer olmuştu.

Galatasaray, PSG ile anlaşma üzere olan Alex Telles\'ten 1 milyon 850 bin euro kazanacak

Son Dakika Spor Galatasaray, PSG ile anlaşma üzere olan Alex Telles'ten 1 milyon 850 bin euro kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ticaret böyle bişey: 6,5 nireee 25 nireeee... adamlar malı pazar tezgahından alıp mağazasında satıyor. 9 1 Yanıtla Bak maho: Bak Maho kardeş , en iyi meyve sebze tarlada ucuz oluyor bizim gibi geri kalmış ülkelerde. Tarlayı büyütmene gerek yok ülken büyük olursA pazarın da büyur. La yada boşver vazgeçtim dediklerimi unut biz en büyğz biz kralız , herkes bizi kıskanıyor. Durmak yok devamk ke 0 1
  • GsLi: Porto bizi şampiyonlar ligi guruplarında iki defa yenip galibiyet primi olarak 2.7 milyon euro çarpı 2 dersek sırtımızdan 5.4 milyon euro gelir elde etti. Seyircisiydi yayın geliriydi tur atlama bonusu derken verdiği parayı fazlasıyla geri aldı. 1-0 kaybettiğimiz maçta golün asistini de Alex telles yaptı. 0 0 Yanıtla

Advertisement