Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman? Bilet Fiyatları Ne Kadar? - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman? Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Galatasaray ligin 33. haftasında Başakşehir'i yenip şampiyonluğunu kesinleştirdi. Sarı kırmızılı takımın taraftarı ise şampiyonluk kutlamasının yapılacağı günü heyecanla bekliyor. Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman, bilet fiyatları ne kadar olduğu internette araştırmaya başladı. İşte Galatasaray şampiyonluk kutlamasıyla ilgili her şey…

23.05.2019 14:54  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray son karşılaşmasını Demir Grup Sivasspor ile yapacak. Spor Loto Süper Lig'in son haftasında sarı kırmızılı takım şampiyonluk kutlaması için hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray şampiyonluk kutlamasını Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirecek. Bu tarihi anı kaçırmak istemeyen Galatasaray'a gönül vermiş sarı kırmızı sevdalıları internette Galatasaray şampiyonluk kutlaması aramaları yapmaya başladı. Peki Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman? Bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray şampiyon kutlamasıyla ilgili detaylar haberimizde…

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NEREDE OLACAK?

Geçtiğimiz sezon da evinde muhteşem bir şekilde kutlama yapan Galatasaray camiası bu sezon da kendi evinde kupasını kaldıracak. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Sezonu Şampiyonu Galatasaray, bu zaferini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirecek. Galatasaray 22. kupa zaferinin yanı sıra Türkiye Kupası'nın da kazanılması sebebiyle yine unutulmaz bir organizasyona imza atarak çifte mutluluk yaşamayı planlıyor.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapılacak olan şölen 25 Mayıs Cumartesi günü saat 19:05'te başlayacak. Dev bir sahnenin kurulacağı Türk Telekom Stadyumu'nda LED ekranla tribündeki Galatasaray taraftarı şampiyonluk kutlamasına dair tüm detayları bir an olsun kaçırmadan izleyebilecek.

Galatasaray şampiyonluk kutlamasında sürpriz şarkıcılar yer alacak. Aynı zamanda 'Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray' bestesini seslendiren Alya da bu tarihi anda orada olacağını duyurdu. DJ performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, alev makineleri, discoball logolar ve payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak ve geceyi daha da muhteşem bir hale dönüştürecek.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Galatasaray Şampiyonluk Gecesi etkinliği bilet karşılığı izlenebilecek. 2018-2019 futbol sezonunda kombine satın almış taraftarlar 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 15:00'ten 24 Mayıs 2019 Cuma saat 14:00'e kadar mevcut kombine yerlerini bilet olarak %50 indirim ile satın alabilecek. 24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 15:00'ten sonra ise Galatasaray şampiyonluk kutlaması biletleri genel satışa çıkarılacak.

Taraftarlar 22. şampiyonluk kutlaması için mevcut kombine yerlerine 24.05.2019 saat 14:00'e kadar %50 indirimli olarak passo.com.tr den satın alabilir.

Passolig kartı olmayan taraftarlar ise Aslanlıyol gişelerinden 24 Mayıs 2019 saat 15:00'ten itibaren ad, soyad ve TC kimlik numaralarını vererek kağıt bilet satın alabilecek. Bilet limiti ise 5 adettir.

ESKİ YILDIZLAR DA DAVET EDİLECEK

Başakşehir maçında bulunacak olan Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden olan Wesley Sneijder büyük bir talihsizlik sonucu uçağını kaçırmıştı. Ama Sneijder kutlamada muhakkak olması gerektiğini kulübe iletti. Aynı zamanda Didier Drogba'nın da kupa törenine katılması bekleniyor. 2011-2012 yılında alınan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Tomas Ujfalusi ve birçok eski yıldızın statta olması planlanıyor.

Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman? Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Son Dakika Güncel Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman? Bilet Fiyatları Ne Kadar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • CİMBOMLU: FENERE Bİ KERE VERİRİZ KUPAYI KALDIRSINLAR YAZIK ONLARDA İNSAN ONLARINDA DUYGULARI VAR:)))) 10 0 Yanıtla 2Kupa: Yazık bu kupaya onlara teneke verelim çok ağlamasınlar 3 0
  • Mzn: Basıniz göge erdimi Cogu Haram kupalar . 0 7 Yanıtla Bora günaydın: Haram yani ulan adın sanın gizli bırda yorum yapma bari uza mal 1 1
  • semıh varol: bide bilet parasımı alınacak taraftardn yazılar olsun ya bu zengınlerın gözü doymuyorbu dunyada tek adalet herkezın olecek olması... 0 7 Yanıtla Fb ye bakk sen: Enazından bilet verip para istiyorlar... Bak bi feneve resmen ramazan ayı boyunca dileniyor fitre.. zekat.. sadaka.. Herşeye talipler. 0 0
  • ZEYTİNBURNULU: FENEVLİLER TİNERCİLER İYİ BAKIN HAYALLERİNİZE GÖRMEK İSTERSENİZ MÜZEMİZE GELİP BAKIN .. 3 1 Yanıtla SİNAN KAYA: YÜRÜ LAN ZIRTO 0 0
  • BBJJKK: HAYIR HAYIR BİZE VERİN BİZDE İSTİYORUZ BİZE YARIM SAAT BİLE YETER :((( 3 0 Yanıtla
  • CİMBOMLU: YOK SİZE KUPA FİLAN TV DE İZLEYİN .AAAA YETER YA :))) 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement