Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2 - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2

Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u uzatma bölümlerinde buludğu golle 3-2 mağlup etti.

06.03.2017 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u uzatma bölümlerinde buludğu golle 3-2 mağlup etti.



Sarı Kırmızılı ekip 24. dakikada Bruma ve 36'da Eren Derdiyok'un golleriyle 2-0 öne geçti. Antalyaspor 44. dakikada M'Billa ile farkı 1'e indirdi. İlk yarı Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.



İkinci yarıya iyi başlayan Antalyaspor, 53. dakikada Deniz Kadah'ın ayağından bulduğu golle skoru 2-2'ye getirdi.



90+6. dakikada sahneye çıkan Eren Derdiyok, Selçuk'un ortasında yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Galatasaray bu golle mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.



SON GALİBİYET OCAK AYINDAYDI



Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'deki galibiyet hasretini noktaladıı. Sarı Kırmızılı ekip son olarak 19. haftada sahasında Akhisar Belediyespor'u 6-0 mağlup etmişti. Galatasaray 28 Ocak'ta oynanan Akhisar Belediyespor maçının ardından yaklaşık bir buçuk aysonra Süper Lig'de galibiyetle tanışmış oldu.



BAŞAKŞEHİR İLE PUAN FARKI6...



Antalya deplasmanından 3puanla dönen Galatasaray, Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi umutlarını korudu. Puanını 43'e çıkartan sarı kırmızılıların ikinci sıradaki Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkı 6'da kaldı. 4. sıradaki Fenerbahçe'nin 41 puanı bulunuyor.



EREN'İN 10. GOLÜ



Antalyaspor karşısında 90+6. dakikada sahneye çıkan Eren Derdiyok bu sezon Süper Lig'deki 10. golüne imza attı. Karşılaşma öncesinde 8 golü bulunan Eren, 36 ve 90+6. dakikada Antalyaspor filelerini havalandırmayı başardı.



BRUMA'DAN 8. GOL



Antalyaspor karşısında Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Bruma, Süper Lig'deki gol sayısını 8'e çıkarttı. Portekizli futbolcunun 3 de asisti bulunuyor.Öte yandan Bruma'nın 64. dakikada bir topu da direkten döndü.



BRUMA 84. DAKİKADA TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

Bruma, gol sevincinin ardından Antalyaspor tribünlerine sus işareti yaptığı gerekçesiyle Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Portekizli futbolcu 84. dakikada Zeki'ye yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.



Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2



TUDOR, TRİBÜNE GÖNDERİLDİ



Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Antalyaspor maçının 34. dakikasında mücadelenin hakemi Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderildi.



Mücadelenin 33. dakikasında Antalyaspor atağında Josue, Serdar Özkan'a faul yaptı. Pozisyona uzun süre itiraz eden Igor Tudor, Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderildi.



Kalan dakikalarda Galatasaray yedek kulübesinden oyunu yardımcı antrenörler Ayhan Akman ile Hari Vukas idare etti. Hırvat teknik adama, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından ceza verilebileceği kaydedildi.



[haber=30111]




MAÇ ÖNCESİ EVLİLİK TEKLİFİ



Karşılaşma öncesi stattaki dev ekranda, Antalyaspor taraftarı olan Osman Emir ve Rabia Aslan'ı anlatan bir klip yayınlandı. Klibin ardından Osman Emir, "Rabia benimle evlenir misin?" yazılı pankart açarak kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.



Rabia Aslan teklifi kabul ederek Osman Emir'e sarılırken, tribünde nişan yüzükleri takıldı. Çifti, tribündeki taraftarlar ve Antalyasporlu oyuncular alkışlayarak tebrik etti.



Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2



STAT DOLMADI



Antalyaspor Kulübü tarafından yaklaşık bir haftadır yapılan çağrılara rağmen müsabakada stat dolmadı.



Ev sahibi ekibin taraftarları kale arkasındaki tribünlerde yerlerini alırken, batı ve doğu tribünlerinde büyük boşluklar göze çarptı. Misafir takım tribününde ise yer yer boşluklar oluştu.Mücadeleyi 15.350 taraftar izledi.



Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2



TARAFTARLARA ATATÜRK MASKESİ



Antalyaspor'un 07 Gençlik Taraftarlar Derneğince tribünlerde 10 bin adet Atatürk maskesi dağıtıldı. Maskeleri takan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.



Antalyasporlu futbolcular, karşılaşma öncesi ısınmaya "8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı.




Kaynak: Sporvadisi.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Son Dakikada Eren ile Kazandı! 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor
    17:03 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, 27 ülkeden 108 sporcunun katılımıyla Antalya'da başlıyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, organizasyonun Türkiye'de 7'nci, Antalya'da ise ilk kez düzenlendiğini belirtti. Vestel'in sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonun Türk cimnastiğine büyük güç katacağı ifade edildi. Organizasyonun son günü 31 Mart'ta yapılacak.

  • Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak
    17:00 Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak

    Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, Ankara Keçiörengücü maçında en iyi oyunlarını sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özbalta, takımının play-off hattında merkezi bir konuma geldiğini ancak henüz bir şeyin garantilenmediğini vurguladı. Mücadeleci ve inatçı bir şekilde oynayacaklarını ifade eden Özbalta, taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.

  • Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı
    16:57 Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının programı belirlendi. Programda yer alan maçlar şu şekildedir: Beşiktaş-MKE Ankaragücü, İstanbulspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Tümosan Konyaspor-Corendon Alanyaspor, Yılport Samsunspor-Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor-Trabzonspor, RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor-Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK-Kasımpaşa, Galatasaray-Siltaş Yapı Pendikspor ve EMS Yapı Sivasspor-Fenerbahçe.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi
    16:46 Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi

    Niğde Belediyespor yönetimi, seyircisiz maç cezasının haksız olduğunu belirterek TFF'yi eleştirdi. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi. Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise bir lobi olduğunu iddia ederek yetkilileri göreve davet etti.

  • Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı
    16:20 Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı

    Fransa Futbol Federasyonu'nun Ramazan ayında antrenman yapan futbolcuların oruç tutmalarını yasaklayan yeni düzenlemesi nedeniyle Mahamadou Diawara, milli takım kampından ayrıldı. Olimpik Lyon futbolcusunun yerine Nantes'tan Dehmaine Tabibou Assoumani çağrıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti
    16:03 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. 55 kilogram Bilal Göktekin birinci, 55 kilogram Muhammed Tuncay ikinci, 52 kilogram Hilal Göktekin ikinci, 70 kilogram Nisanur Süren üçüncü, 52 kilogram Fatmanur Teker beşinci ve 70 kilogram kategorisinde mücadele eden Elif Çelik ise beşinci oldu. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi. Ayrıca, 6 Kuraş sporcusu İstanbul'da düzenlenecek olan Kuraş Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti
    16:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda önemli dereceler elde etti. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi Seyircisiz Maç Cezasını Protesto Etti
    15:58 Niğde Belediyespor Yönetimi Seyircisiz Maç Cezasını Protesto Etti

    Niğde Belediyespor yönetimi, BAL 7. Grup'ta aldıkları seyircisiz maç cezasını haksız bulduklarını belirterek protesto etti. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi.

  • Tek bir konuya dikkat çekti! Ancelotti'den 6-1 yenildiğimiz Avusturya maçı sonrası Arda'ya telefon
    15:49 Tek bir konuya dikkat çekti! Ancelotti'den 6-1 yenildiğimiz Avusturya maçı sonrası Arda'ya telefon

    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Avusturya maçında performansını beğendiği Arda Güler'i arayarak kutladı. Ancelotti'nin genç futbolcuyu yakından takip ettiği ve performansından dolayı övdüğü belirtildi.


Advertisement