Yöneticinin Molada Canlı Yayına Çıkması G.Saraylı Oyuncuları Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Yöneticinin Molada Canlı Yayına Çıkması G.Saraylı Oyuncuları Şaşırttı

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun İstanbul dönüşünde molada televizyona röportaj vermesi oyuncular tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

22.01.2017 11:21  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig 18. haftasında deplasmanda Karabükspor'a 2-1 mağlup olan ve bu zorlu deplasmandan karayolu ile İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesini şaşırtan bir olay yaşandı.

Kardemir Karabükspor maçının ardından dönüş yolculuğunda takım otobüsünde Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu da vardı.

MOLADA CANLI YAYINA BAĞLANDI

Galatasaray takımı Karabük'ten dönerken Bolu tüneli çıkışında bir dinlenme tesisinde ihtiyaç molası verdi. İşte tam da bu sırada Levent Nazifoğlu, otobüsten iner inmez saat 00:00'de bir canlı yayına bağlandı.

Karabükspor karşısında alınan mağlubiyet nedeniyle keyifsiz olan Galatasaraylı futbolcular, Nazifoğlu'nun yayının bitmesini beklerken otobüste şaşkınlığını gizleyemeyen isimler oldu

"TFF'YE BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ"

Maçın ardından röportaj veren Levent Nazifoğlu, "Cüneyt Çakır artık kendini ezdirmesin, düdüğünü bıraksın. O düdüğü bırakmazsa düdük onu bırakacak. Cüneyt Çakır, verdiği kararlarla kendi kendini yok ediyor. Sinirleri bozuk, kendine olan güvenini kaybetmiş vaziyette. 1-0 galibiz, Karabük'ün atağı yok, penaltı olmasa maçı öyle bitireceğiz. TFF'ye şikayette bulunacağız." ifadelerini kullandı.

Yöneticinin Molada Canlı Yayına Çıkması G.Saraylı Oyuncuları Şaşırttı
Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Yöneticinin Molada Canlı Yayına Çıkması G.Saraylı Oyuncuları Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement