Galatasaray taraftarından protesto - Son Dakika
Güncel

Galatasaray taraftarından protesto

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesiyle ilgili alınan tedbir kararının kaldırılması için açılan davayı protesto etti.

11.07.2019 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesiyle ilgili alınan tedbir kararının kaldırılması için açılan davayı protesto etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte 23 Mart'ta gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısında yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesine ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın aldırdığı tedbir kararına yapılan itirazla ilgili duruşma başladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmayla ilgili protesto düzenledi.

ultrAslan'ın organize ettiği protestoda bir araya gelen bir grup taraftar, sloganlarla idari ibrasızlıkla yönetim kurulunu değiştirme yöntemine tepki gösterdi.

Tezahüratlarla durumu protesto eden taraftarlar, "Galatasaray halkındır Lisenin değil", "Milyonlarca ses 'Galatasaray halkın' diyor", "Mekteb-i Sultani Onurumuzdur, liseci zihniyet sorunumuzdur" ve "Tüzük değişsin üyelik açılsın" ifadelerinin yazılı olduğu pankartlar açtı.

ultrAslan taraftar grubu avukatı Serdar Öktem'in okuduğu basın açıklamasında, özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Bu tavrımızı lekelemek için atılan iftiraların ve yapılan provokasyonların aksine mevcut yönetimi desteklemeye değil, Galatasaray'ın başına gelecek bu ve bundan sonraki tüm yönetimlerin rahatlıkla çalışabilmesi için lisecilerin idari ibrasızlık adı altında darbe kültürüne karşı her zaman Galatasaray taraftarının burada olduğunu haykırmak için toplandık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Galatasaray taraftarından protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü
    11:18 Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken, sürücü yaralandı. Kaza, bugün sabah 04.30 sularında Odunpazarı İlçesi Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, çiğ süt fiyatlarına tepki gösterdi
    11:17 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, çiğ süt fiyatlarına tepki gösterdi

    Ulusal Süt Konseyi'nin açıkladığı çiğ süt fiyatlarına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, fiyatların yeterli olmadığını belirtti. Adem, üreticilerin para kazanamadığı durumlarda üretimi bırakıp şehirlere göç ettiğini ve bu durumun tarım sektörünü olumsuz etkilediğini vurguladı.

  • Zonguldak'ta Otizmli Bireyler ve Aileleri Tiyatro ve Halk Oyunlarıyla Sosyalleşiyor
    11:17 Zonguldak'ta Otizmli Bireyler ve Aileleri Tiyatro ve Halk Oyunlarıyla Sosyalleşiyor

    Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri, tiyatro ve halk oyunları eğitimi alarak sosyal hayata aktif katılım sağlıyor. Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan 'Onlara Farklılıklarıyla Değil İsimleriyle Seslen' projesi kapsamında, otizmli bireyler ve aileleri tiyatro oyunları ve halk oyunları gösterimi için çalışmalar yapıyor. Proje sayesinde otizmli bireylerin özgüveni gelişirken, aileler de sosyalleşme imkanı buluyor. Ekip, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası tiyatro salonunda sahne alacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor
    11:16 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul etmek isteyenleri 15 Mayıs'a kadar salı, çarşamba ve cumartesi günlerinde beklediklerini duyurdu.

  • Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu
    11:16 Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu. Alevlerin sardığı binanın simge kulesi yıkıldı.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.


Advertisement