Galatasaray, Terim'in de onay verdiği Salih Uçan için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Terim'in de onay verdiği Salih Uçan için harekete geçti

Yerli futbolcu avına çıkan Galatasaray, Empoli'den ayrılan Salih Uçan'ı sürpriz bir şekilde transfer gündemine aldı. Fatih Terim'in transfer için onay verdiği ve önümüzdeki günlerde temasa geçileceği öğrenildi.

08.06.2019 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrodaki yerli oyuncu kalitesini artırmak için yoğun çaba harcayan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Kırmızılılar, Empoli'den ayrılan Salih Uçan'ı istiyor.

14 MAÇTA 1 GOL ATTI

Teknik direktör Fatih Terim'in transfer için onay verdiği ve önümüzdeki günlerde temasa geçileceği öğrenildi. Daha önce Fenerbahçe formasını da giyen 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Empoli formasıyla Serie A'da 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Galatasaray, Terim'in de onay verdiği Salih Uçan için harekete geçti

EMPOLİ'YE VEDA ETMİŞTİ

Dün Empoli'ye veda eden Salih yayınladığı mesajda, "Beni aileden biri olarak görüp destek oldunuz. Burada geçirdiğim bir yıl boyunca bana yardımcı olan yönetimimize, taraftarımıza, herkese teşekkürler" dedi.

(Türkiye)

Galatasaray, Terim\'in de onay verdiği Salih Uçan için harekete geçti

Son Dakika Spor Galatasaray, Terim'in de onay verdiği Salih Uçan için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • devrekli67: üste para verirlerse alın yoksa bir halta yaramaz orta sahada yetenekli golcü oyuncu lazım onun yerine alt yapıdan 10 tane oyuncu cıkar onun alacağı parayı 10 tane genç oyuncuya ver 1 0 Yanıtla
  • Alper potuk: İki bu 0 0 Yanıtla
  • Sahaya bidon koyalım daha iyi : Gittiği yeri kurutıyor bu çocuk. Bu kadar fırsat verilmesine rağmen hala bomboş. Futbolcu desek diğerlerine hakaret etmiş olurum. Aman ha uzak duralım şundan. 0 0 Yanıtla

Advertisement