Galatasaray, Topkapı Sarayı'nda Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray, Topkapı Sarayı'nda Şampiyonluğu Kutladı

Turkcell Süper Lig'de 2007 -2008 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamlayan Galatasaray'da Kutlamalar Devam Ediyor.

01.07.2008 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kutlamalar devam ediyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, elde edilen başarıyı Topkapı Sarayı'nda gerçekleştirilen ve 750 davetlinin katıldığı 17. Şampiyonluk Balosu'yla kutlarken, kulübün sponsorları bu organizasyonun da sponsorluğunu üstlendi.

Topkapı Sarayı'nın girişinde faytonlarla alınan davetliler, iç avluya bu şekilde taşınırlarken, Galatasaray yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimleriyle birlikte Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da katılımcılar arasında yer aldı.

-''LINCOLN İÇİN GEREKEN YAPILIR''-

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, balo öncesi, basın mensuplarının çalışmalara henüz katılmayan Brezilyalı oyuncu Casio Lincoln'ün durumuyla ilgili sorularına ''Lincoln yarın geliyor. Gereken yapılacaktır, merak etmeyin'' yanıtını verdi

Kulüp ikinci Başkanı Mehmet Helvacı da yaptığı açıklamada Galatasaray'da her mevki için transferin sürekli yapılabileceğini kaydederek, ''Faydalı olduğunu düşündüğümüz her oyuncuyla ilgilenebiliriz. Bizim bir kaleci, bir stoper ve bir de santrfor ihtiyacımız var. Alternatifler için de genç oyuncularla ilgileniyoruz'' diye konuştu.

Helvacı, Seyrantepe Stadı'nın durumunun sorulması üzerine, yüklenici firmanın sahibi Eren Talu'nun, TOKİ'ye, zamanında bitireceği taahhütünü verdiğini dile getirerek, ''Bu, TOKİ ile yüklenici firma arasındaki bir durum. Biz de çalışmaların hızlandırılması için çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, teknik direktör Michael Skibbe, hedeflerinin yeni sezonda da ligde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu söylerken, Lincoln için, ''Bugün kendisi Almanya'da ve yarın İstanbul'da olacak'' dedi.

Dünyaca ünlü Yunan tenor Mario Frangoulis ile Demet Tuncer'in birlikte konser verdiği gecede, Sevan Bıçakçı, Franklin Adler ve Bilgün Dereli tarafından özel tasarlanan mücevherler açık artırma ile satışa çıkarıldı. Çağdaş Türk ressamlarının Galatasaray için hazırladıkları çeşitli tablolar ve şampiyonluğun dönüm noktası olarak kabul edilen Gençlerbirliği karşılaşması sonrası saklanan çamurlu formaların bir kısmı da açık artırma usulüyle satışa sunuldu.

Adidas'ın yeni sezon için Galatasaray'a hazırladığı formaların tanıtımı da yine balo organizasyonu içinde gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Galatasaray, Topkapı Sarayı'nda Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement