Galatasaray, Trabzonspor'dan Rodallega'yı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Trabzonspor'dan Rodallega'yı Transfer Etmek İstiyor

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın gerisinde kalan Hugo Rodallega'yı transfer etmek istiyor.

17.08.2018 10:23  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zaza, Mitroglou, Modeste, Dzyuba, Andre Silva gibi son dönemde adı sıkça konuşulan isimler olsa da sarı-kırmızılı ekipten sürpriz bir girişim geldi ve Galatasaray, Trabzonspor'da forma giyen Hugo Rodallega'ya talip oldu.

Yönetimin, Burak Yılmaz'ın arkasında yedek kaldığı için takımdan ayrılmak isteyen Kolombiyalı golcünün transferi için girişimlere başladı.

FATİH TERİM, TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Rodallega'nın Trabzonspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in de transferine sıcak baktığı 33 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibine, para ve takas önerisinde bulunuldu.

Hugo Rodellaga'nın da Şampiyonlar Liginde oynama ihtimali nedeniyle Galatasaray'ın kendisine talip olmasından memnuniyet duyduğu ve gelmek için yıllık ücretinde fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi.

TEK ŞARTI VAR

Galatasaray'da forma giymek isteyen ve ücretinde fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtilen 33 yaşındaki Hugo Rodallega, sarı-kırmızılı yöneticilerden, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme talep ediyor.

Galatasaray, Trabzonspor\'dan Rodallega\'yı Transfer Etmek İstiyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Trabzonspor'dan Rodallega'yı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HUKUKÇU: şu adamın suratını görünce miğdem bulanıyor 1 10 Yanıtla
  • mustafa cengize: ya adamsız-adam kimi bir transfer yapın- burak bundan daha iyi 3 0 Yanıtla
  • Trabzonlu: Ver Eren derdiyoku al rodoyu 2 0 Yanıtla
  • mustafa cengize: 34 mln evro lokum-lokum transfer yok//. 1 0 Yanıtla
  • yancev: inşallah olur bu iş. iş yapmayacak belli oldu cok etkisiz kalıyor maclarda iyi bir forvet degil. bu senede satılmazsa seneyede bedava gider en güzeli, para kazanmak. 0 0 Yanıtla
  • Akıllı : Ey trabzonspor yönetimi yanında ibanez ve Mustafa Akbaş ı da beleş verin bari onların maliyetinden kurtulursunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement