Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte derbi hakkında merak edilen her şey - Son Dakika
Spor

Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte derbi hakkında merak edilen her şey

Galatasaray ve Beşiktaş, ezeli rekabette 347. randevu için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Dev derbi öncesi en çok merak edilenlerin başında maçın şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu oldu.

15.03.2020 08:31  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbi mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği derbi, koronavirüs önlemleri sebebiyle seyircisiz oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesi beIN Sport'tan canlı olarak yayınlanacak

Karşılaşma öncesinde puan durumunda Galatasaray 49 puanla 3. sırada yer alırken 6. sıradaki Beşiktaş 43 puanı bulunuyor.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Galatasaray'da en önemli eksik 6 golü bulunan Adem Büyük. Sarı kırmızılı takımda ayrıca uzun süreli sakatlığı bulunan Luyindama maç kadrosunda olmayacak.

Beşiktaş'ta sezonu kapatan Douglas ile uzun süreli sakatlığı süren Dorukhan Toköz kadroda yer almayacak.

Galatasaray'da Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli ve Ryan Donk sarı kart görmeleri halinde haftaya cezalı duruma düşecek isimler olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd kart ceza sınırında bulunan isimler.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray; Fernando Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Radamel Falcao

Beşiktaş; Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Muhammed Elneny, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Kevin- Prince Boateng, Georges-Kevin N'Koudou, Burak Yılmaz

347. RANDEVU

Süper Lig'in 26. haftasındaki derbide pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 347. kez birbirine rakip olacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 96 yıllık rekabette, geride kalan 346 maçın 122'sini Galatasaray, 111'ini Beşiktaş kazandı, 113 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 484 golüne, siyah-beyazlılar 453 golle karşılık verdi.

DERBİ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Derbiyi heyecanla bekleyen futbolseverler, 'Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz mi?' sorusuna yanıt ararken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş BeIN Sports'la bu konuda görüşme halinde olduklarını belirterek, alınmış bir karar olmadığını dile getirdi.

PEK ÇOK LİG ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK

Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, Avrupa'nın önemli ligleri ertelenirken, Portekiz'de ligin yayıncısı Sport TV 2 hafta, Bundesliga yayıncısı Sky Germany ise Koronavirüsü salgını nedeniyle 3 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını açıkladılar.

Avrupa'da bu gelişmeler yaşanırken Türkiye'de de alınan karar sonrası gözler yayıncı kuruluşa çevrildi. Sosyal medya üzerinden yayıncı kuruluşa yapılan çağrılarda insanların dışarı çıkmayıp maçları evinde izlemesi için karşılaşmaların şifresiz yayınlanması gerektiği belirtilerek, Sport TV ve Sky Germany'nin tavırları örnek gösterildi.

DEKODERİ OLANLAR YARARLANACAK

beIN SPORTS Yönetimi'nin vereceği karar merakla beklenirken, yayıncı kuruluşun takınacağı tavır merak konusu.

Ancak beIN SPORTS maçları şifresiz yayınlama kararı alsa dahi, sadece evinde dekoder bulunan futbolseverler bu imkandan yararlanabilecek. Dekoder sahibi olmayan sporseverler maçları şifresiz dahi olsa izleme imkânı bulamayacak.

Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte derbi hakkında merak edilen her şey

Son Dakika Spor Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte derbi hakkında merak edilen her şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • 905BİN : Siz avrupalı olamazsınız. Avrupalı olmak insanları taraftar ve futbolcu ayırt etmeden İNSAN olarak kabul etmekten ve en önemlisi SAYGI dan geçer.. Sizin basit sinsilik ve çirkefliğinizden tüm ülke bıkmış halde. Spor katilisiniz. Sizin anlayışınız Futbol izleyenler insan fakat o sahadaki futbolcular, hakemler, saha görevlileri insan değiller. Dünyada 23 ülke erteliyor ama ne hikmetse aykırılıkta üstünüze olmayan sizler çareyi stadyumlarda taraftar girişini yasaklayarak, o insanları toplu halde kapalı alanlardakahvehane, cafeler gibi) yerlerde maç izlemeye MAHKUM EDİYORSUNUZ. Çok yazık... Çokkkkk. 33 7 Yanıtla Gs: Bir yerden deam etsen güzel olacaktı. Çorba etmişsin dostum. Avrupa poku yedi. Bırak şu avrupalıları artık. Maçının da koy arkasına gitsin. Alah:a yalvar. 1 0
  • Fatih: Ne anladik bu isden ha statda izledin ha cafe kahve lokonta lokalde ne anladik bu isden 35 2 Yanıtla
  • taha06: ülkemizde futbolu şifreyle onikinci adamlarla yeterince engellediniz şimdiden sonra yayınlasanız ne olur yayınlamasanız ne olurki zaten ortada futbol yok 18 1 Yanıtla
  • Poyraz: Decoderi olanlar yararlanacak ve şifresiz olucak ya gerçekten başka ülkede yaşayamam insan aklıyla dalga geçiyor bunlar beın sports üyeleri zaten şifresiz de olsa şifrelide olsa maçı her halükarda izleyecek önemli olan maça gidemeyenler maçı cafelerde eğlence mekanlarında izleyecek milyonlar saçma bu federasyon başkanını gerçekten anlamak güç hiç düşündümü acaba bu konuyu komiksiniz gerçekten komiksiniz 17 1 Yanıtla
  • cimbom: sırada 123 üncü galibiyet ardından şampiyonluk inşallah.. 6 12 Yanıtla
  • tr: yayınlayın trt1 den insanlar rahat rahat izlesin 18 0 Yanıtla
  • Sacmalık !!: Dekoderi ne demek nasıl saçma bir uygulama. 12 1 Yanıtla
  • Halk: Bu ve bunun gibi düşünen yayın platformunu almamak lazım elin yabancıları dekoderi bile olmayana yayın ücretsiz veriyor bu ALLAH korkusu olmayanlar bu devirde bile parayı mezara götürme peşinde DİJİTÜRK BEINGSPORT sizi kınıyorum.. TÜRK vatandaşı olamazsanız... Sizi alan TÜRKLER nasıl bir platform ile anlaşma yapacak kadar beyinleri olup iptal etmeleri gerekir 11 0 Yanıtla Ah yavrummmm...: DijiTÜRK'tü sonra katarlılar aldı.. TÜRK vatandaşı olamaz tabi.. her zamanki gibi heryerin satıldığı gibi o kanalda katara satıldı. Araptan ne beklersinki bak yayınlamıyor akıllı adm TÜRKLERİ yokedim diyor umursamıyor. Türk Telekomuda araplara satmışlardı TÜRK DÜŞMANLARI... 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı
    12:34 Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı

    Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" dediği iddia edildi.

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.


Advertisement