Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (GS Malatyaspor Maçı İzle) - Son Dakika
Spor

Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (GS Malatyaspor Maçı İzle)

Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (GS Malatyaspor Maçı İzle)

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, kupa maçından sonra bir kez daha karşı karşıya geliyorlar. Süper Lig 27. haftasında Galatasaray'ın konuğu Evkur Yeni Malatyaspor. Peki Galatasaray Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Malatya maçı muhtemel onbirler ve maçın canlı yayın linki haberimizde.

06.04.2019 09:48  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. İki takımı Salı günü ZTK yarı final ilk maçında karşı karşıya gelmiş ve maç 0-0 sona ermişti. Maç öncesinde Galatasaray, 52 puanla 2. sırada yer alırken Malatyaspor, 37 puanla 5. sırada. Peki Galatasaray - Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın muhtemel ilk onbiri, takımların son durumları ve maç canlı yayın linki haberimizde.

GALATASARAY - YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında bugün Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç beIN Sport 1 kanalından naklen yayınlanacak. İnternetten bu maçı beIN Connect ile izlemek mümkün.

GALATASARAY - YENİ MALATYASPOR MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 12 maçta rakiplerine yenilmedi. Galatasaray, ligin 14. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 8 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Süper Lig'de iç sahada en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 32 maçta mağlup olmadı.

Galatasaray'ın ligde iç sahadaki son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesinde yaşadı. Bu maçtan sonra sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, evindeki son 32 lig maçının 27'sini kazanıp 5'inde berabere kaldı.

Malatyaspor ise oynadığı son 10 maçın her birinde kalesinde gol gördü. Bu ise takımın en uzun serisi olarak tanımlanıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de eşleşen Galatasaray ile Evkur Yeni Malatlayspor arasında hafta içinde İstanbul'da yapılan ilk maç 0-0 berabere tamamlanmıştı.

GALATASARAY - MALATYASPOR MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Galatasaray'da sarı kart cezalıları Badou Ndiaye ve Christian Luyindama, müsabakada görev yapamayacak. Bunun dışında sakatlık sonrası takımdan ayrı adaptasyon çalışmalarını sürdüren Kostas Mitroglou ve Yuto Nagatomo'nun da maçta forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor müsabakası öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Henry Onyekuru, Marcao, Martin Linnes ve Emre Taşdemir bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda 28. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Yeni Malatyaspor'da ise parmağı kırılan Mustafa Akbaş forma giyemeyecek.

Galatasaray: Muslera, Linnes (Emre Taşdemir), Marcao, Donk, Mariano, Selçuk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Robin Yalçın, Chebake, Mina, Bülent, Guilherme, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Ömer, Adem

Son Dakika Spor Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (GS Malatyaspor Maçı İzle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement