Galatasaray Yıldız İsmi İçin Kararını Verdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yıldız İsmi İçin Kararını Verdi

Galatasaray Yıldız İsmi İçin Kararını Verdi

Galatasaray'da transferde adı geçen yıldız isimle ilgili gerçeklere ulaşıldı.

08.04.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da transferde adı geçen Mario Balotelli ile ilgili gerçeklere ulaşıldı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın uzağında kalan ve şampiyonluk şansı oldukça azalan Galatasaray için transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı kırmızılı takımın, Mario Balotelli ile ilgilendiği ve Cenk Ergün'ün yıldız golcünün menajeriyle bir araya geldiği öne sürüldü. İtalyan yıldız, Galatasaray'ın gündeminde var mı? İşte Galatasaray taraftarının merakla beklediği bu soru cevap buldu.

Galatasaray Balotelli transferinde gerçekler

Nice Kulübü ile sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Balotelli, yönetimin gündemine geldi. Yönetim, İtalyan golcüyü düşünüp yıldız futbolcu özlemini de dindirmeyi düşündü... Ancak Galatasaray yönetimine 'Disiplinli, mücadeleci futbolcu istiyorum' diyen teknik direktör Igor Tudor, Balotelli ismine onay vermedi.

Tudor, Balotelli'yi disiplin sorunu yüzünden reddetti. Hırvat teknik adam yönetimin 3 hafta önce teklif ettiği Balotelli için, "İtalya'dan kendisini tanıyorum. Sıkıntılı ve Disiplin sorunu olan bir futbolcu. Galatasaray takımı içinde sorun olur" dedi. Bu yüzden Galatasaray yönetimi Tudor'un bu görüşü üzerine Balotelli için girişimde bulunmadı.

FutbolArena

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Yıldız İsmi İçin Kararını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement