Galatasaray Yöneticisi Fatih İşbecer'i Yakan Tweet'ler! - Son Dakika
Dünya

Galatasaray Yöneticisi Fatih İşbecer'i Yakan Tweet'ler!

Galatasaray Yöneticisi Fatih İşbecer\'i Yakan Tweet\'ler!

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun en çok konuşulan isimleri arasında Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, geçmişte attığı tweet'lerin tekrar paylaşılıp (retweet) edilmesi üzerine bu mesajları önce sildi daha sonra Twitter hesabını kapattı.

05.04.2016 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun en çok konuşulan isimleri arasında

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, geçmişte attığı tweet'lerin tekrar paylaşılıp (retweet) edilmesi üzerine bu mesajları önce sildi daha sonra Twitter hesabını kapattı.

Adnan Polat'ın kulüp başkanı olduğu 2011 yılında olağanüstü seçime gidilmesi için imza attığını açıkça ilan eden İşbecer, önce bu konuda attığı tweetleri silmeye başladı. Ancak bunu fark eden bazı takipçileri tepki göstermeye başlayınca İşbecer bu sefer Twitter hesabını tamamen kapattı.

Fatih İşbecer'in sildiği tweet'ler arasında cinsel içerikli mesajların da yer aldığı dikkat çekti.

YARSUVAT AĞIR SÖZLER SÖYLEYİP İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ!

Sarı kırmızılı kulübün geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Mali Genel Kurul toplantısında eski başkan Duygun Yarsuvat, Fatih İşbecer'i istifaya davet etmişti. Yarsuvat, kongrede yaptığı konuşmada İşbecer için şunları söylemişti:

'Mustafa Denizli'yi istemeyecek yöneticinin alnını karışlarım' demiş. Hiçbir Galatasaraylı, hiçbir Galatasaraylının alnını karışlayamaz.

-'Galatasaray'da bazıları zengin olurken, Galatasaray Kulübü fakirleşmiştir' denildi. Kim bu bazıları? Burada 111 yıllık Galatasaray Kulübünün tüm yöneticilerini töhmet altında bırakmışlardır.

Bir Galatasaraylı, elinde yeterli delil olmadan geçmiş yöneticileri suçlayamaz. Eğer elinde bir şey varsa, çıkartır masanın üzerine koyar ve görevini yapmış olur.

FATİH İŞBECER'İN SİLDİĞİ TWEETLER

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Galatasaray Yöneticisi Fatih İşbecer'i Yakan Tweet'ler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement