Galatasaraylı Eski Futbolcu Felipe Melo: O Maçı Hala Unutamadım - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Eski Futbolcu Felipe Melo: O Maçı Hala Unutamadım

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo Instagram hesabından sarı kırmızılı formayla Süper Ligde unutamadığı maçı paylaştı.

24.11.2017 19:47  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan taraftarları duygulandıran paylaşım! Sarı Kırmızılı takımdan ayrılmasına rağmen sosyal medyadan sık sık Galatasaray ile ilgili yaptığı paylaşımlarla taraftarların unutamadığı isimlerden Felipe Melo, instagram hesabından bu kez 5 yıl önce Elazığspor maçında kaleye geçip penaltı kurtardığı maçı hatırlattı.

"MELO KURTARDI, MELO KURTARDI"

Süper Lig'de Galatasaray'ın 5 yıl önce 2012 yılında Elazığspor deplasmanında oynadığı maçta, 1-0 öndeyken kaleye geçmek zorunda olan Felipe Melo, kurtardığı penaltıyla adını tarihe yazdırmıştı. Brezilyalı futbolcu 5 yıl sonra instagram hesabından o günleri unutamadığını söyledi.

Galatasaraylı Eski Futbolcu Felipe Melo: O Maçı Hala Unutamadım
Felipe Melo yaptığı paylaşımda, O sezon yapacağım ilk Pitbull sevincinin bir penaltı vuruşu kurtardıktan sonra geleceğini tahmin eder miydiniz? Ben bile etmezdim! Tanrı'ya şükür, bunun gibi çok sayıda güzelliği Türkiye'deki büyük ailemle birlikte yaşadık. Beş yıl önce; ama dün gibi: "Melo kurtardı, Melo kurtardı!" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Eski Futbolcu Felipe Melo: O Maçı Hala Unutamadım

Son Dakika Spor Galatasaraylı Eski Futbolcu Felipe Melo: O Maçı Hala Unutamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sporcu : Nerelerdesin Felipo....cimbom beş yiyince ortalıkta göremedik seni..:) 0 4 Yanıtla
  • dalkıran!!!: adamsın pitbulllllll 3 0 Yanıtla

Advertisement