Galatasaraylı futbolcu Falcao'nun sol ayağıyla çektiği, kaleyi bulan 6 şuttan 5'i gol oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı futbolcu Falcao'nun sol ayağıyla çektiği, kaleyi bulan 6 şuttan 5'i gol oldu

Bu sezon Süper Lig'de 9 gol atan Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, sol ayağıyla çektiği, kaleyi bulan 6 şutun 5'ini gole çevirmeyi başardı.

24.05.2020 10:08  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'a sezon başında gelen yıldız golcü Radamel Falcao, Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 9 gol attı ve takımına önemli bir katkı yaptı. Kolombiyalı yıldız golcü Falcao, aynı zamanda ligde eşine az rastlanır bir istatistiğe de imza attı.

OPTA'nın istatistiklerine göre genellikle destek ayağı olarak kullandığı sol ayağıyla ligde kaleyi bulan toplam 6 şut çeken Radamel Falcao, bu şutların 5'ini gol yaptı ve yüzde 83 gibi sıra dışı bir oran yakaladı. Falcao'nun bu sezon attığı gollerin yarısından fazlası sol ayağı ile geldi.

Toplamda 2 penaltı golü bulunan Kolombiyalı yıldızın daha çok kulladığı sağ ayağıyla ise penaltılar haricinde sadece 2 golü bulunuyor. Falcao ligde henüz kafa vuruşu ile gol atamadı. Toplamda sol ayağıyla 10 şut çeken Falcao, sağ ayağıyla 19 şut denedi.

KUPADA DA SOL AYAĞIYLA 1 GOLÜ VAR

Falcao bu sezon lig maçları dışında sadece Tuzlaspor'a karşı Ziraat Türkiye Kupası maçında bir gol atmıştı. Kolombiyalı oyuncu, bu maçta da golünü sol ayakla kaydetti. Falcao, bu sezon sol ayakla ligde Gençlerbirliği ile Denizlispor'a 2'şer ve Antalyaspor'a gol kaydetti.

(Kaynak: Fanatik)

Galatasaraylı futbolcu Falcao\'nun sol ayağıyla çektiği, kaleyi bulan 6 şuttan 5\'i gol oldu

Son Dakika Spor Galatasaraylı futbolcu Falcao'nun sol ayağıyla çektiği, kaleyi bulan 6 şuttan 5'i gol oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kadirlili Aydınfb: Gs Malcao'yu pazarlamak için sipariş haberleri bıraksın pazarcı esnafı daha iyi pazarlar gel vatandaş gel son transferini yapacak ihtiyaçtan acil satlık golcü gel,batan kulübün golcüsü gel,üstelik bonservisi bedava alacağı pirimleride biz ödeyeceğiz yıllık 7 milyon avrodan kurtulmak için gel gel kelepir golcü gel Malcao'ya gel. 2 2 Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz: Yahu adamın ahı gıtmiş vahı kalmış sade para alırlar bir hafta sonra sakat olur gelsin paralar bence gitsin 0 4 Yanıtla
  • Dev: Boş haberde eminim dünya birincisiyizdir 1 1 Yanıtla
  • halil: hangi kaleci vardı kalede boş kaleye mi attı. 0 2 Yanıtla

Advertisement