Mehmet Bölükbaşı: Kadıköy'de Papaz Büyüsü mü Var Anlamıyorum - Son Dakika
Spor

Mehmet Bölükbaşı: Kadıköy'de Papaz Büyüsü mü Var Anlamıyorum

Galatasaray'ın son Kadıköy zaferinde kalesini koruyan Mehmet Bölükbaşı, "Hep iyi oynayan Galatasaray, kazanan Fenerbahçe. Papaz büyüsü mü var anlamıyorum." dedi.

18.11.2016 07:25  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 yıl önceki son Kadıköy zaferinde Galatasaray kalesini koruyan Mehmet Bölükbaşı, açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı, "Hep oynayan, golleri kaçıran G. Saray; bir kere gelip atan F.Bahçe. Papaz büyüsü mü var anlayamıyorum" dedi.

Şu anda Florya'da altyapı antrenörlüğü yapan Mehmet Bölükbaşı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı tarihi derbiyi anlatıp ezeli rekabeti değerlendirdi. Bölükbaşı'nın Sabah Gazetesine yaptığı açıklamalar şöyle:

"KAZANMAMIZ NORMAL SONUÇTU"

"Çok soğuk bir haftada oynanmıştı, donma tehlikesi geçirmiştim. Soyunma odasında 15-20 dakika sıcak suda kalıp hayata döndüm. Kazanmamız normal bir sonuçtu. Muhteşem bir takımımız vardı ve çok rahattık. Ben kaleci olarak 3 F.Bahçe derbisi oynadım hiç yenilgi görmedim."

"6-0'LIK MAÇTA BİLE SADECE 6 KEZ GELDİLER"

Bizim zamanımızda psikolojik baskı yoktu. Ancak 17 yıllık seri, şu an takım üzerinde ister istemez baskı oluşturuyor. Şu bir gerçek ki F.Bahçe'ye karşı şansımız tutmuyor. 6-0'lık maça bakın, sadece 6 kez gelmişler. Son 20 yıldaki derbilerde sadece 1-2 maç vardır F.Bahçe'nin G.Saray'ı ezdiği. Hep oyun oynayan, golleri kaçıran G.Saray ama bir kere gelip atan F.Bahçe. Ne olduğunu ben de anlamıyorum. Papaz büyüsü mü var artık bilemiyorum!

35 MAÇ OYNADI 8 KUPA KAZANDI

Mehmet Bölükbaşı, 7 sezon formasını giydiği Galatasaray'da toplam 35 resmi maça çıktı. 38 yaşındaki Bölükbaşı'nın sarı-kırmızılı takım kariyerinde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 de UEFA Süper Kupası bulunuyor.

Mehmet Bölükbaşı: Kadıköy\'de Papaz Büyüsü mü Var Anlamıyorum
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Mehmet Bölükbaşı: Kadıköy'de Papaz Büyüsü mü Var Anlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement