Galatasaraylı Gomis: Evra Bana Galatasaray'ı Anlattı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Gomis: Evra Bana Galatasaray'ı Anlattı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafatimbi Gomis, sarı-kırmızılı ekibe gelmeden önce Fransız yıldız Patrice Evra'nın kendisine Galatasaray hakkında bilgi verdiğini söyledi.

12.01.2018 09:44  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, verdiği röportajında sarı-kırmızılı takımın sol bek adayları arasında yer alan Patrice Evra hakkında da konuştu.

Marsilya'dan eski takım arkadaşı olan Patrice Evra'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu söylerken, Galatasaray'a gelmesi halinde katkı vereceğini de dile getirdi.

Gomis, teknik direktör Fatih Terim'in transfer konusunda en doğru kararı vereceğini de sözlerine ekledi.

Evra'nın ismi hem yabancı basında hem de Türk basınında Galatasaray ile anılıyor. Bu iddia için neler söyleyebilirsin. Evra ile bu konu hakkında konuştun mu?

"Evra ile Galatasaray'a gelmeden önce konuşmuştum. Ve ona Galatasaray'a geleceğimi söylemiştim. O da o dönemde Marsilya'ya gelmek istiyordu. O da bana keşke gitmeseydin beraber aynı takım içerisinde oynasak demişti.b Ancak gidiş kararımı aldıktan sonra bana 'Oraya gittiğinde Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu kendin göreceksin. Şampiyonlar Ligi'nde birçok kez karşılaştım ve mükemmel bir taraftarı olduğunu gördüm' dedi ve beni tebrik etti. Şu anda bildiğim kadarıyla Dubai'de yeni bir takım bulmak ve hazırlanmak için çalışmalar yapıyor. Ancak ben tabii ki burada karar verecek konumda değilim. Burada kararı verecek olan kişi hocamız. Hocamız takımın eksik gördüğü yerlere en doğru isimleri alacaktır."

"BURAYA GELİRSE MEMNUN OLURUM"

"Şunu da gözden kaçırmamak gerekiyor ki Evra gittiği her yerde başarıyı elde etmiş bir oyuncu. Son yaşanan taraftar olayı ile gündeme gelmiş olabilir ancak bu olaya
fokuslanmaktan çok kariyerine bakmak gerekiyor. Buraya gelmesinden memnun olurum. Çünkü lider ruhlu bir oyuncu ve bize katkı yapacaktır. Ama az önce de belirttiğim
gibi burada hiyerarşik bir düzen var. Ben burada sadece bir oyuncuyum. En doğru kararı hocamız verecektir. Takımın iyiliği için ne gerekiyorsa onu yapacaktır."

Galatasaraylı Gomis: Evra Bana Galatasaray\'ı Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Gomis: Evra Bana Galatasaray'ı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • prekazi: KEŞKE EVRA BİZE GOMİSİ ANLATSAYDI DA ALMASAYDIK BU ÇUVAL GOMİSİSN FOYASI SON MAÇLARDA ÇIKTI ÇUVAL GİBİ DOLAŞIYOR OFSAYT MANYAĞI OLDU BU BİZİZM İKİNCİ LİGDE OYNAR ANCAK ATTIĞI GOLLER DE ZEKA ÜRÜNÜ DEĞİL 0 20 Yanıtla hadi ordan: çok doğru reklamlara çıkmaktan kıçını kaldıramıyor geri donmeye ofsayta düşüyor yan hakem bile gomisden daha çok koşuyor 0 7
  • ofsayt gomis: adam her yerde ofsayta düşüyor geçenlerde havalimanında da ofsayta düşmüş 0 4 Yanıtla
  • Ss: İyi futbolcu yaşı farketmez 1 0 Yanıtla
  • seko: Ulan gomise laf söyleyen hımbıllar önce kendi golcülerinize bakın.... 0 0 Yanıtla

Advertisement