Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun askere çağrıldığı iddiasını yalanladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun askere çağrıldığı iddiasını yalanladı

Galatasaray'ın sezon başında 24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu'nun askere gideceği iddia edilmişti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada çıkan haber yalanlandı ve genç oyuncunun 2026 yılına kadar tecilli olduğu belirtildi.

28.01.2021 12:19  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, askere çağrıldı. Askerliğinin son günü olduğu için erteleme yapamayan Kerem Aktürkoğlu, bakayaya düşüyor ve bedelli askerlik ihtimali de ortadan kalkmış oluyor. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme yapacak. Durumun çözülmesi bekleniyor.

PİYADE OLARAK ERZİNCAN'A GİDECEK

Genç yıldız, sezon başında Erzincanspor'dan kadroya katılmıştı. Askere çağrılan Kerem Aktürkoğlu'na piyade olarak Erzincan şehri çıktı. Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu bu durumda bedelli askerlikten de yararlanamıyor.

Galatasaray'ın konuyla ilgili TFF ile konuşacağı ve çözüm yolu bulacağı ifade edildi.

GALATASARAY'DAN YALANLAMA GELDİ

Sarı-kırmızılı kulüp, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan haberi yalanladı ve Kerem Aktürkoğlu'nun askerliğinin 2026 yılına kadar tecilli olduğunu belirtti.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bugün sosyal medya üzerinden yayılan ve dedikodu temeline dayanan bir haber üzerine kulübümüz tarafından açıklama yapma gereği duyulmuştur. Profesyonel futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nun gerekli ertelemelerin yapılmadığı gerekçesiyle bakaya düştüğü ve askerlik görevi için birliğine çağrıldığı yönündeki haberler tamamen yalandır. Vatani görevi için 2026 yılına kadar tecili bulunan Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra futbol takımı kadromuzdaki herhangi bir sporcumuzun da kariyerlerine devam etmeleri adına benzer bir engeli bulunmamaktadır" ifadeleri kullandı.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu\'nun askere çağrıldığı iddiasını yalanladı

Son Dakika Spor Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun askere çağrıldığı iddiasını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Furkan: Çocuğu oynatmiyolar zaten askere gitsin bari 13 9 Yanıtla
  • Nokta: Simdi bu cocuk futbolcu diye kayirilirsa ki oyle olacak gibi gorunuyor ben boyle işin... 12 8 Yanıtla
  • hakan: nasıl yani, hangi futbolcu askerlik yaptı ki bu da yapsın. FB nin işidir. 6 13 Yanıtla kral: helal olsun hocam nasıl oraya ağladın taktir ettim :D 0 0
  • Vahit baskankol: Açıkça bu cocugu askerden nasıl kaçırabiliriz diye devletten yardim istiyorlar yazık be 10 4 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Bizim severek yaptığımız bu şanlı kutsal görevi bazıları üzerine yük olarak görüyor , yük olarak görenler bu ülkenin sefasını sürenler yazıklar olsun 12 1 Yanıtla Farmer21: Askerlikten kaçtığı yok sadece ertelemek istiyor. 1 1
  • selefi: zorla askerlık yaptırılmamalı ısteyen yapsın .. 2 9 Yanıtla
  • zegabon: başka derdim yoktu 4 7 Yanıtla
  • kerem: gitsin yapsin adam gibi askerligini. ne demek çare araniyor. 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement