Galatasaraylı Lukas Podolski, Florya'ya Çimleri Öperek Veda Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Lukas Podolski, Florya'ya Çimleri Öperek Veda Etti

Galatasaray'la son antrenmanına çıkan Lukas Podolski, Florya'ya çimleri öperek veda etti.

03.06.2017 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski veda etmeye hazırlanıyor... Golcü futbolcu Florya Metin Oktay tesislerinde bir veda toplantısı düzenledi. Galatasaray'a transfer olduğu ilk günden bu yana samimiyetiyle sarı - kırmızlı taraftarların gönlünü kazanan Lukas Podolski sezon sonu Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer olacak.

"BURAYA GELEREK DOĞRU ADIM ATMIŞIM"

Podolski düzenenlenen veda programında Galatasaray'da çok güzel günlerinin geçtiğini ifade ederek, ''İstanbul çok büyük bir şehir. Her yerini çok beğendim. Derbilerden çok etkilendim. 10 yıl sonrası için bir şey söyleyemiyorum. Kendi adıma da; 5 yaşından bu yana futbol oynuyorum. Ailemle çok zaman geçireceğim. Burada 2 yıl gururlu oldum. Buraya gelerek çok doğru adım atmışım. Önce Japonya ve sonra futbol bitecek. Daha sonrasını ise şimdilik düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ÇİMLERİ ÖPEREK GİTTİ

31 yaşındaki futbolcu veda toplantısının ardından Instagram hesabından çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı. Florya'da son antrenmanına çıkan Poldi antrenman çimlerini öptü. O anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan 31 yaşındaki futbolcu sarı - kırmızılı taraftarları bir hayli duygulandırdı.

Galatasaraylı Lukas Podolski, Florya\'ya Çimleri Öperek Veda Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Lukas Podolski, Florya'ya Çimleri Öperek Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement