Galatasaraylı Ryan Babel'in para aşkı: Daha hızlı akmasını istiyorum - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Ryan Babel'in para aşkı: Daha hızlı akmasını istiyorum

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, futbolculuk dışında bu kadar kazanabileceği çok fazla iş olmadığını söylerken, paranın hayatında daha hızlı akmasını istediğini ve mevcut imkanlarının geri gitmesini tercih etmediğini belirtti.

21.05.2020 17:52  Güncelleme: 03:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'ta oynayan ve önümüzdeki sezon geri dönmesi beklenen Ryan Babel, finansal hedefini açıkladı, yaptığı yatırımlara değindi ve dikkat çeken sözler kullandı.

İşte Babel'in yaptığı açıklamalar;

Kariyerim boyunca kendime hep şunu sordum, "Nasıl bir iş kuracağım ki futboldan kazandığım para kadar kazanabileceğim?" Maalesef, ayda net 100 bin ile 300 bin euro arasında kazanabildiğin çok fazla iş yok.

"GERİYE GİTMEK İSTEMİYORUM"

Şu anda yaşadığım hayatı, hayat kalitemi emekli olduğumda da sürdürebilmek için bir çözüm bulmak zorundayım. Geriye gitmek istemiyorum.

"BİRÇOK SEKTÖRDE PROBLEM VAR"

Emlakçılık konusunda özel bir yatırım işine girdim. Multi-aile evleri. Şu anda oteller batıyor, büyük alışveriş merkezleri batıyor, birçok sektörde problem var. Bu yüzden ailelerin birlikte yaşayabileceği yaşam alanları çok önemli.

"AYLIK 1400 EURO MANTIKLI DEĞİLDİ"

2010'da Liverpool'dayken, 300 bin euro ödedim ve bir ev aldım. Ayda 1400 euro kira geliri var, çok da mantıklı bir yatırım olmadı. Çok gençtim ve saf bir düşüncem vardı, 'Bankada 6 sıfırlı param var' diye düşündüm. Şimdi, aylık 1400 euro için bu işe girer miyim? 'Hayır, bankadaki sıfırlar büyüsün' derim.

"BÜYÜK DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM"

11 ev aldım, sonra hesap yaptım, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım. Açıkçası bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşadım ama gayrimenkul işine döndüm, ancak daha büyük düşünmeye başladım. Aileler için yaşam alanları işi de böyle çıktı.

"AMACIM NAKİT AKIŞI SAĞLAMAK"

Amacım nakit akışını sağlamak. Paranın daha hızlı akmasını istiyorum, böylece aylık faturalarımı ödeyebileceğim. En büyük amacım, özgürlüğümü kazanmak. Para için çalışmak zorunda olmadığım bir ortam sağlamaya çalışıyorum. Paranın benim için çalışmasını istiyorum.

Galatasaraylı Ryan Babel\'in para aşkı: Daha hızlı akmasını istiyorum

Son Dakika Spor Galatasaraylı Ryan Babel'in para aşkı: Daha hızlı akmasını istiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Doğrumu: Zaten para aşığı olmasa bizim Ülkemizde ne işi olurdu. 3 0 Yanıtla
  • Alparslan: İnsan oğlunun gözünü ancak kara toprak doyururmuş. 2 0 Yanıtla
  • Dahi koylu : Koyun inek isine gir dunya kadar paran olur ciftlik bank misali 1 0 Yanıtla
  • cr7: allah yuzunu gozunu doyursun 0 0 Yanıtla
  • Gs : Sknti sende deil alanda kabahat kimse talip olmucak ortada kalıcan sonra hollanda ikinci liginde bir takımda oynayıp 1 sene sonra jübile dimi ... bu yaştan sonra sahada yürücek halın yok verilen paraya bak sende haklısın.. 0 0 Yanıtla
  • Spor yönetimi mezunu: Buna verilen parayla 100 bin genç altyapıda yetişirdi ,sende suç yok be babel bizim içimize gire bir el var bir göz var engelliyor bir şekilde ,aynı tarımda oldugu gibi bir el var 0 0 Yanıtla
  • yazık: gs bu pembe kafalıyı asgari ücretle çalıştırıyor 0 0 Yanıtla
  • Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak
    12:52 Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak

    Türkiye Kick Boks Federasyonu, siyah kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. dan sınavlarını Elazığ'da düzenleyecek. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlara yerel ve ulusal düzeyde birçok sporcu ve antrenörün katılımı bekleniyor. Elazığ GSİM Çok Amaçlı Spor Salonu, organizasyona ev sahipliği yapacak.

  • Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu
    12:46 Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın yer aldığı Türkiye Milli Takımı, U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kahraman'ı ve Milli Takımı tebrik ederek gurur duyduklarını belirtti.

  • Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor
    12:44 Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor

    Göztepe'nin oyuncusu Ahmed Ildız, Şanlıurfaspor maçında sakatlanmıştı. Ancak 40 günlük tedavi sürecinin ardından Giresunspor maçında tekrar forma giymesi bekleniyor.

  • UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi 2024 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi
    12:34 UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi 2024 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi

    UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi, Etiler Le Meridien Otel'de gerçekleşen toplantıda futbolun genel sorunlarıyla ilgili konuştu. UEFA Onursal Üyesi ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'in de katıldığı toplantıda, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
    12:32 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman hayatını kaybetti. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Türkoğlu, 'A Erkek Milli Takım başantrenörümüz Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum' ifadelerini kullandı.

  • Afyonkarahisar'da Okul Sporları Kano Müsabakaları Tamamlandı
    12:31 Afyonkarahisar'da Okul Sporları Kano Müsabakaları Tamamlandı

    Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen okul sporları kano müsabakalarında dereceye giren sporcular, Ordu'da düzenlenecek olan Türkiye birinciliği yarışmalarında Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandılar. Gençler K1 ve C1 kategorilerinde yapılan yarışmalarda birinci olan sporcular belirlendi.

  • Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    12:30 Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ın ev sahipliğinde düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katılım sağladığı şampiyonada Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon oldu.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olan Pınar Benek Şırnak'a döndü
    12:23 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olan Pınar Benek Şırnak'a döndü

    Cizre Fen Lisesi öğrencisi milli sporcu Pınar Benek, Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olarak memleketi Şırnak'a döndü. Benek, hedefinin beş ay sonra yapılacak olan Dünya şampiyonasında şampiyon olarak bayrağımızı göndere çekmek olduğunu söyledi.

  • Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    12:14 Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'daki Taşoluk Fatih Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, okul ve şehirde büyük bir gurur yaşattı. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmaları bu zaferde önemli bir rol oynadı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak
    12:12 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Beşiktaş, son 5 maçta galibiyet alamadı ve 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

  • Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı
    12:08 Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı

    Elazığ Hipodromunda düzenlenen yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunu Hasoğlum isimli safkan at kazandı. Koşuda Hasoğlum, 1.50.51'lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.


Advertisement