Galatasaraylı Tolga Ciğerci, Almanya'dan Sakat Döndü - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Tolga Ciğerci, Almanya'dan Sakat Döndü

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Almanya'dan dönen Tolga Ciğerci sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.

17.08.2018 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 17 Ağustos Cuma günü yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra koordinasyon sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde ise çift kale taktiksel oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

TOLGA, ANTRENMANDA YER ALMADI

Bugün Almanya'dan dönen ve sağlık kurulu ile yaptığı görüşmenin ardından ayağındaki ağrılarının devam ettiğini öne süren Tolga Ciğerci, antrenmanda yer almadı.

Galatasaraylı Tolga Ciğerci, Almanya\'dan Sakat Döndü

Son Dakika Spor Galatasaraylı Tolga Ciğerci, Almanya'dan Sakat Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Manolya: Ne kadar tipsiz ve gereksiz bir futbolcu , milyarder olsa evlenmeyi birak, yanindan gecmem, kusacam tipe bak 3 0 Yanıtla
  • murat: tarık tolga ahmet selçuk eren belhanda feghouli gitmeli. 1 0 Yanıtla
  • ?: Bi sunu bide tariki yollayamadik gitti kulup bulamiyorlar zaten o ayri da karsilikli anlasip yollari ayirin bari ama oda yok 0 0 Yanıtla

Advertisement