Galatasaraylılar, Fenerbahçe'nin Yeni Çıkardığı Tişörtlerle Dalga Geçti - Son Dakika
Spor

Galatasaraylılar, Fenerbahçe'nin Yeni Çıkardığı Tişörtlerle Dalga Geçti

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçeli kürekçilerin "Burada kalmıştık." yazılı tişörtleriyle dalga geçti, "Kadıköy'deki maç berabere bitince tişörtleri kürekçilere verdiler." yorumunu yaptı.

14.05.2018 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları sonunda Fenerbahçe Kürek Şubesi, Galatasaray'ı geçerek erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Başkan Aziz Yıldırımın da yerinde izlediği maçtan sonra şampiyonluğu coşkuyla kutlayan sarı-lacivertlilerin giydiği tişört gündemi salladı.

Galatasaray'ı geride bırakıp mutlu sona ulaşan Fenerbahçeli kürekçiler, "Burada kalmıştık" yazılı tişörtler giyerek ezeli rakibine gönderme yaptı.

"MAÇ BERABERE BİTİNCE TİŞÖRTLERİ KÜREK TAKIMINA VERDİLER"

Bu arada Kadıköy'deki maçta Fatih Terim'in "Nerede kalmıştık?" tweetine gönderme yapmak için "Burada kalmıştık" tişörtleri hazırlayan Fenerbahçe'nin maç berabere bitince bu tişörtleri şampiyon olan kürek takımına verdiği iddia edildi.

Galatasaraylılar, Fenerbahçe\'nin Yeni Çıkardığı Tişörtlerle Dalga Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylılar, Fenerbahçe'nin Yeni Çıkardığı Tişörtlerle Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • arnavut deli bekir.: acaba dünyada bukadar rezıllık yaşayıp rakiplerini bukadar eğlendiren bitakım daha varmıdır? inanın yok..19 kez şampiyon olup 20 kez şampiyonluk kutlayan dünyadaki tek takımdır ayrıca :))...gerçi 1 kupasıda şike sezonu trabzona verilmesi gereken kupa..kısaca bu takımın adı fenevbahaaa haha haaaaa...gene yazamıyorum gülmekten...hah hahhaaa 37 5 Yanıtla Radar: Olmayan şampiyonluğa 2 dakima sevinen bir kulüp ayrıca. 12 1 Zeki: Yav he he 3 6
  • YAŞA VAROOOLLL: Volkan Elektör, Muslera Emektar... Aykut Direktör, Fatih İmparator... ve netekim... Aziz Başkan, Cimbom yine Şampiyon :))) 24 2 Yanıtla
  • Fenev: Siz orada 'kalın', biz devam ediyoruz 20 1 Yanıtla
  • Ali baba: GS en son ne zaman fb yi yenmiş son gölünü kaç yıl önce atmış,hatırlayanlar hatırlamayanlara anlatsın..... 3 17 Yanıtla
  • lolo hilmi: Siz anca boşa kürek çekin FENEVLİLER.. 12 7 Yanıtla
  • :):): Ezik saray ne yapsa mor menekşe skandalının üstünü kapatamaz 6 13 Yanıtla
  • Tugay: Şampiyon galatasaray 11 8 Yanıtla
  • mehmet: hahaha ancak burda olurlar 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement