Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı! - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı!

Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı!

Tanıtımına oldukça kısa bir süre kalan Galaxy Note 8, her gün yepyeni bir sızıntı ile gündeme geliyor.

17.08.2017 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanıtımına oldukça kısa bir süre kalan Galaxy Note 8, her gün yepyeni bir sızıntı ile gündeme geliyor. Hakkında neredeyse bilinmeyen hiçbir detayın kalmadığı model, bu defaysa tanıtım broşürü ile karşımızda.

Galaxy Note 8 özellikleri doğrulandı

Şu ana kadar birçok sızıntı ile haberlerimize konuk olan Galaxy Note 8, modelde yer alacak özellikleri bakımından iddiadan öteye gidemiyordu.

Bu defa Avusturyalı Ausdroid editörlerinden gelen sızıntıda yer alan broşür ise Galaxy Note 8 modelinin özelliklerini kesinleştirir nitelikte. Resmi tanıtımının ardından modelin tanıtımının yapılması için hazırlanan broşürde, modelin tasarımı ve ön plana çıkan birçok özelliği vurgulanıyor.

Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı!

6,3 inç büyüklüğünde QHD+ Super AMOLED Ekran"ın kullanılacağı Galaxy Note 8, tıpkı Galaxy S8 modelinde olduğu gibi Iris tarayıcıyı bünyesinde barındıracak. Geliştirilmiş bir S Pen ile geleceğinden bahsedilen Galaxy Note 8, hızlı kablosuz şarj ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunacak.

Modeldeki en büyük yeniliklerden birisi ise arka tarafta karşımıza çıkıyor. Galaxy Note 8"in arka tarafında yer alan çift kamera, 2x optik yakınlaştırma ve optik görüntü sabitleme (OIS) teknolojisine sahip. Dual Pixel Sensör kullanılan kamera ayrıca f/1.7 diyafram aralığı sayesinde düşük ışıkta bile oldukça kaliteli fotoğraf çekmeyi vadediyor.

Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı!

Avusturalya pazarı için siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Galaxy Note 8"in fiyat bilgisi ise broşürde yer almıyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 8 Broşürü Ortaya Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement