Galaxy Note 8'in Bataryası Nasıl Test Ediliyor? - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 8'in Bataryası Nasıl Test Ediliyor?

Galaxy Note 8\'in Bataryası Nasıl Test Ediliyor?

Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy Note 7 modelinde yaşadığı talihsiz olaylar sonrasında meydana gelen milyarlarca dolar zararın yanı sıra, kullanıcıların gözünde ciddi bir itibar kaybı yaşadı.

06.08.2017 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğumodelinde yaşadığı talihsiz olaylar sonrasında meydana gelen milyarlarca dolar zararın yanı sıra, kullanıcıların gözünde ciddi bir itibar kaybı yaşadı.

Tüm cihazları piyasadan toplayan ve kullanıcılarına ücretlerini iade eden Samsung, kullanıcıların güvenini tekrardan kazanabilmek için akıllı telefon üretim sürecinde ciddi değişikliklere gittiğini duyurmuştu.

Resmi olarak tanıtılmaması rağmen, şimdiden akıllı telefon sektörünün odak noktası haline gelen Galaxy Note 8 öncesinde Samsung"un batarya test aşamalarını baştan aşağı yenilediği açıklandı.

Samsung, batarya test prosedürünü yeniledi!

Pil test sürecini en iyi hale getirebilmek için Massachusetts Institute Of Technology ile ortak bir çalışmaya imza atan Samsung, Note 8 lansmanı öncesinde yenilenen süreç ile birlikte pillerin ne tür testlerden geçtiğini açıklayan bir raporu basın ile paylaştı.

Galaxy Note 8'in Bataryası Nasıl Test Ediliyor?

Yeni test süreci ile birlikte bataryalar Samsung tarafından, fiziksel dayanıklılık testinden gerilim testine kadar toplamda 8 farklı süreçten geçiriliyor ve böylece güvenli olduğundan emin olunuyor.

Batarya ömrünü ortaya çıkaran testleri sürece dahil eden Samsung"un ürettiği bataryaların yüzde 3"ünü test için kullandığı ve tek bir bataryada bile sorun çıkması halinde o seriyi imha ettiği ifade ediliyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 8'in Bataryası Nasıl Test Ediliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement