Galaxy S8 Yüzü Daha Hızlı Tanıyacak! - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy S8 Yüzü Daha Hızlı Tanıyacak!

Galaxy S8 Yüzü Daha Hızlı Tanıyacak!

Verizon Galaxy S8 ve S8 Plus için yeni bir güncellemeyi kullanıcılarına sundu.

30.08.2017 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Verizon Galaxy S8 ve S8 Plus için yeni bir güncellemeyi kullanıcılarına sundu. Güncellemenin en önemli noktası daha hızlı yüz tanıma özelliğinin gelmesi.

Galaxy S8 yüzü daha hızlı tanıyacak!

Şu anda sadece Verizon kullanıcıları için yayınlanan Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus güncellemesi daha hızlı yüz tanıma özelliğini getiriyor. Fakat Samsung, yüz tanıma özelliğinin daha güvenli olması için normal modda çalıştırılmasını öneriyor. Telefona yüz tanıma için biraz süre verilmesinin daha güvenli olduğunu belirtiyor.

Galaxy S8 Yüzü Daha Hızlı Tanıyacak!

Güncelleme ayrıca gezinme çubuğuna küçük ama gerekli bir değişiklik getiriyor. Önceki güncelleme ile kullanıcılar, sol alt köşedeki bir noktaya dokunarak gezinme çubuğunu gizleyebiliyorlardı. Ancak sürekli yanlışlıkla dokunulması can sıkıcı olmuştu. Yeni güncelleme ile gezinme çubuğunu kilitlemek ve gizlemek için ekrana iki kez dokunmak gerekiyor.

Yeni güncelleme, daha hızlı yüz tanıma özelliği ve gezinme çubuğu ile ilgili yenilik dışında, her zaman açık modunda alarm bildirim sorununu ve araç Bluetooth müzik tarayıcı sorununu düzeltiyor. Güncellemenin ülkemiz kullanıcılarına ne zaman ulaşacağı belli değil.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy S8 Yüzü Daha Hızlı Tanıyacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement