Galaya Katılamayan Nurgül Yeşilçay'dan 'Müslüm' Filmi Açıklaması - Son Dakika
Magazin

Galaya Katılamayan Nurgül Yeşilçay'dan 'Müslüm' Filmi Açıklaması

Galaya Katılamayan Nurgül Yeşilçay\'dan \'Müslüm\' Filmi Açıklaması

Merakla beklenen Müslüm filminin galasına katılamayan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından filmle ilgili bir paylaşım yaptı.

25.10.2018 11:38  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülperi dizisinden rol arkadaşı Timuçin Esen'in başrolü oynadığı Müslüm filminin galasına gidemeyen Yeşilçay'dan bir açıklama geldi.

CEM ÖZER'İN YOĞUN BAKIMDA OLMASI NEDENİYLE KATILAMADI

Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'in yoğun bakımda olması nedeniyle zor günler geçiriyor. Galaya katılamayacağını açıklayan Yeşilçay, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Galaya Katılamayan Nurgül Yeşilçay'dan 'Müslüm' Filmi Açıklaması

"Birazdan 'Müslüm' filminin galası var. İlk defa seyirciyle buluşuyor. Timuçin'in harika oynadığına, filmin çok iyi olduğuna eminim. Canım partnerim döktürmüştür. Ailecek içinde bulunduğumuz yoğun psikolojik durumdan dolayı, çocuğumun yanında olmam gerekiyor. Bu sebepten gidemiyorum maalesef. Heyecanlarını içtenlikle paylaşıyorum, bol şans. Her şey harika olacak biliyorum. Bugün basından sorulduğu için açıklama gereği duydum. Mutluluklar ve huzurlar herkese" yazdı.

MÜSLÜM FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi için 21 milyon TL harcanmıştı. 2 6 Ekim'de vizyona girecek olan filmin yapım şirketi hedeflerini 4 milyon seyirci olarak açıklamıştı.

Son Dakika Magazin Galaya Katılamayan Nurgül Yeşilçay'dan 'Müslüm' Filmi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement