Game Of Thrones" 6. Sezon Heyecanı Tırmanıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Game Of Thrones" 6. Sezon Heyecanı Tırmanıyor

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden "Game Of Thrones"un 6. sezonuna sayılı günler kala yayınlanan ikinci fragmanı, 14 saatte 3 milyon 804 bin 208 kişi tarafından izlendi.

12.04.2016 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden "Game Of Thrones"un 6. sezonuna sayılı günler kala yayınlanan ikinci fragmanı, 14 saatte 3 milyon 804 bin 208 kişi tarafından izlendi.

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi "Buz ve Ateşin Şarkısı"ndan uyarlanan "Game of Thrones"un 2 dakikalık 2. fragmanı yayınlandı.

İlk 14 saatte 3 milyon 804 bin 208 kişi tarafından izlenen yeni fragmanda dizinin neredeyse tüm karakterleri yer alıyor. Beşinci sezonun son bölümünde saldırıya uğrayan John Snow'un ölüp ölmeyeceği konusu tartışılırken yeni sezon öncesi yayınlanan sinopsis bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

John Snow hayranlarını üzen sinopsiste, "Jon Snow ölür. Daenerys güçlü bir adamla tanışır. Cersei kız kardeşini tekrar görür." ifadeleri yer aldı. John Snow'un cesedini gösteren bir sahneyle açılan yeni fragman da sinopsisteki iddiaları kanıtlar nitelikte.

Dizinin savaş ve aksiyon sahneleriyle dolu geçeceğine dair iddiaları kuvvetlendiren fragmanda, Güney ve Kuzey krallıkları arasında bir savaş çıkacağına dair ipuçları da yer alıyor.

Sezona dair yayınlanan birinci fragmanda ise, fonda İrlandalı şarkıcı James Vincent McMorrow'dan "Wicked Game" şarkısı yer almış, "Daenerys Targaryen" (Khalessi) karakterinin esirler arasında yürüdüğü görüntülere yer verilerek, "Ejderhaların Annesi"nin akıbeti konusunda izleyicide merak uyandırılmıştı.

Fragman sonunda, serinin 6. sezonunun ilk bölümünün 24 Nisan'da yayınlanacağı belirtiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Game Of Thrones' 6. Sezon Heyecanı Tırmanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement