Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

George R.R. Martin'in kitabından uyarlanan HBO'nun en çok izlenen yapımlarından Game Of Thrones dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm hangi kanalda ve ne zaman? İşte GOT hakkında tüm ayrıntılar…

13.05.2019 08:52  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm fragmanı yayınlandı! 14 Nisan'da başlayan 8. ve son sezon ile dünya çapında heyecanı tırmandıran dizi Game Of Thrones'in beklenen 8. Sezon 6. Final Bölümü ne zaman? Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm hangi kanalda?

8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones dizisi final sezonu ile izleyiciyle buluşuyor. 5.bölümünde demir tahta oturmak uğruna iki kraliçenin mücadelesi ekranlara geldi. Daenerys ile birleşen Jon Snow, akgezenlerle yaptığı savaştan Arya Stark sayesinde galip çıktı. Ardından Daenerys Targaryen'in ordusu ve ejderhalarıyla birlikte Winterfell'e ulaştığını ve Cersei Lannister'ın yeni sinsi planlarını kurgulayıp savaşmaya başlıyorlar.

GAME OF THRONES 8. SEZON 6. FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN? GAME OF THRONES HANGİ KANALDA?

GOT dizisi 14 Nisan'da son sezonu ile ekranlara gelmeye başladı. HBO bünyesinde yayımlanan Game Of Thrones, Türkiye'de ise Digiturk platformunun beIN HD kanalında yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Digiturk'te Türkçe altyazılı şekilde yayınlanan Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm 20 Mayıs saat 04.00'de yayınlanacak. GOT'un 5. Bölümü ise 12 Mayıs'ı 13 Mayıs'a bağlayan gece seyirci karşısındaydı.

Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Güncel Game Of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • vivo V30 Lite ile Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi!
    15:18 vivo V30 Lite ile Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi!

    vivo, uygun fiyatlı V30 Lite modeli ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. Telefon, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi
    15:18 CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Avukat Ergün Özer, ifade vererek sadece bağış yaptığını ve makbuz almak için ilgilileri aradığını belirtti.

  • Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları
    15:16 Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları

    Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı. Minik öğrenciler, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramı farklı etkinliklerle kutladılar.

  • Başkan Akın, emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı
    15:15 Başkan Akın, emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi.

  • Kahverengi kokarca böceği tarım alanlarına zarar veriyor
    15:14 Kahverengi kokarca böceği tarım alanlarına zarar veriyor

    Ziraat mühendisi Abdurrahman Altınkaymak, kahverengi kokarca böceğinin tarım ürünlerine zarar verdiğini belirtti. Böceğin popülasyonunun artmasıyla mücadelenin önem taşıdığı vurgulandı. Feromon tuzakları ve ilaçlı mücadele yöntemlerinin kullanıldığı ifade edildi.

  • Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor
    15:13 Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor. Karayolları ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, dağcılar yaklaşık 170 metre yüksekliğe tırmanarak kaya parçalarını indiriyor. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yola düşen kaya parçaları da temizleniyor. Dağcılar, çalışmalarını güvenli bir şekilde sürdürdüklerini ve bir hafta sürecek olan çalışmanın sonunda tehlikeleri bertaraf etmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    15:13 Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, atölye etkinlikleri ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.

  • Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı
    15:10 Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı

    Netflix'in yayımladığı mali rapora göre, 2024'ün ilk çeyreğinde 9.33 milyar dolar gelir elde ederek 10 milyon yeni abone kazandığı açıklandı. Şirketin beklentileri aşması ve reklamlı plan tercih eden abonelerin yüzde 40'ının gelir kaynağı olması dikkat çekti.

  • vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri
    15:10 vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri

    Android telefon piyasasına yeni bir seçenek olarak eklenen vivo V30e 5G'nin lansman tarihi ve beklenen özellikleri açıklandı. Hindistan'da 2 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan telefon, en ince telefon olarak tanıtılacak. 7.69 mm kalınlığı ve 5,500 mAh bataryası ile dikkat çeken V30e 5G, kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak. Ayrıca, 6.78 inçlik Full HD+ AMOLED ekran, Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 16GB RAM, 128GB ve 256GB depolama seçenekleri gibi özelliklere sahip olacak.

  • Antalya'nın Finike ilçesinde Turizm Haftası etkinlikle kutlandı
    15:10 Antalya'nın Finike ilçesinde Turizm Haftası etkinlikle kutlandı

    Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte, müzik dinletisi yapıldı, yöresel yemekler ikram edildi ve ilçenin tanıtımı yapıldı. Finike Mili Eğitim müdürü Mehtap Gökdemir, etkinlikte Finike'nin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı yapıldığını belirtti. Etkinliğe okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Advertisement