Gamze Bulut Eskişehir'de Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Spor

Gamze Bulut Eskişehir'de Çiçeklerle Karşılandı

Gamze Bulut Eskişehir\'de Çiçeklerle Karşılandı

Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulut, memleketi Eskişehir'e gelişinde çiçeklerle karşılandı.

16.08.2012 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulut, memleketi Eskişehir'e gelişinde çiçeklerle karşılandı.

Akşam saatlerinde Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren ile (YHT) memleketi Eskişehir'e gelen Gamze Bulut'a yolculuğu sırasında Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve antrenörü Süleyman Altınoluk eşlik etti. Eskişehir Garı'nda milli atlet Gamze Bulut'u Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, annesi Fatma Bulut, babası Hasan Bulut, kardeşi Selim Bulut, akrabaları ve arkadaşları çiçeklerle karşıladı. Gamze Bulut'un sporcu arkadaşları ise trenin gelişi sırasında Türk bayrağı açarak, tezahürat etti.

TREN YANLIŞ PERONA GİRİNCE HERKES KOŞTU

Gar görevlileri karşılamaya gelenlere, Gamze Bulut'un içerisinde bulunduğu YHT'nin 1'inci peronda duracağını söyledi. Ancak tren ikinci perona girince Gamze Bulut'u karşılamaya gelenler ikinci perona geçebilmek için koşmaya başladı. Yaya alt geçitten koşarak ikinci perona geçenler, Gamze Bulut'u çiçeklerle karşıladı. Anne, baba ve kardeşine sarılan Gamze Bulut çok mutlu olduğunu söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bulut şunları kaydetti:

"Çok mutluyum. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum. Her şey çok güzel. Yarış benim için çok güzeldi. Benim hedefim sadece finale kalmaktı. 9 aylık bir hazırlık süreci geçirdim. 9 ayda Olimpiyat ikinciliği geldi. Röportaj yapanlara olimpiyatlarda gidebileceğimiz yere kadar gideceğimiz söylüyorduk. Benim tek aksiliğim 200 metrede üçüncü olan yarışçı beni çok engelledi. Son 120 metreyi sorarsanız, hiç hatırlamıyorum, sadece iman gücü diyorum. Herkesin duaları sayesinde koştum. Bundan sonraki hedefim ise, gelecek yıl 23 yaş altı Avrupa Şampiyonası, Akdeniz Oyunları, Dünya Şampiyonası'dır ve Ayrıca 2016'dır."

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi de konuşmasında "Türk atletizmde büyük gelişme var. Tabiki en büyük başarı kadınlar 1500 metrede yaşandı. Biz inanıyorduk zaten madalya alacağımıza. Bazı beklentilerimiz vardı onlar gerçekleşmedi. Madalya sayımız daha fazla olabilirdi. Gamze yaş olarak çok genç, 20 yaşında. Önünde uzun yıllar var. Çok büyük başarılar elde edecek" dedi.

Anne Fatma Bulut kızına 4 ay sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Fatma Bulut, "Kızımla gurur duyuyorum. Söyleyecek kelime bulamıyorum" diye konuştu.

Baba Hasan Bulut ise, "Olimpiyatlarda mücadele eden tüm atletler Gamze kadar başarılıydı. Onlar da madalya almak isterlerdi. Kızımla gurur duyuyorum" dedi.

KA,HT (EK/SSA) - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gamze Bulut Eskişehir'de Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement