Gamze Özçelik'ten Yeni Zelanda'daki Katliama Çok Sert Tepki! - Son Dakika
Magazin

Gamze Özçelik'ten Yeni Zelanda'daki Katliama Çok Sert Tepki!

Tesettüre giren Gamze Özçelik, Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen kanlı saldırıya tepki göstererek, "La Galibe İllAllah, Allah'tan başka galip yoktur..." dedi.

17.03.2019 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesettüre giren Gamze Özçelik, Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen kanlı saldırıya tepki göstererek, "La Galibe İllAllah, Allah'tan başka galip yoktur..." dedi.

BİRÇOK TAKİPÇİSİ DESTEK VERDİ

Gamze Özçelik, Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen terör saldırısına sert tepki gösterdi. İslam dünyasını yasa boğan bu terör saldırısının ardından Gamze Özçelik'ten saldırıya kınama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gamze Özçelik'in mesajı birçok takipçi tarafından desteklendi.

Gamze Özçelik'ten Yeni Zelanda'daki Katliama Çok Sert Tepki!

"BU NURU SÖNDÜREBİLECEĞİNİZİ Mİ SANDINIZ"

Gamze Özçelik, "Yer, gök İslam iken, dağ, taş, alem gece gündüz Allah'ı zikreder, yaradılmış her şeyin sahibi 'O' iken, siz bu nuru söndürebileceğinizi mi sandınız? Şüphesiz; "La Galibe İllAllah" Allah'tan başka galip yoktur... " ifadeleri kullandı.

Gamze Özçelik\'ten Yeni Zelanda\'daki Katliama Çok Sert Tepki!

Son Dakika Magazin Gamze Özçelik'ten Yeni Zelanda'daki Katliama Çok Sert Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • asii: aslı sen bırak milletin filmini falan sen kedi yediğin hurmaların hesabını nasıl vereceksin onu düşün. 7 24 Yanıtla yusuf: gerçekten bir yaratıcı var. ama peygamber olayı biraz garip geliyor. gönderildiği söylenen kitapta birçok çelişki var. bazı yerlerde bir söylediği bir diğerini tutmuyor. hem en alim olduğu söylenen şeytan nasıl olur da yaratıcısına kafa tutar. ve nasıl olur da yaratıcı lanetlediği canlıyla bir olup onunla rekabete girer ve onların rekabetine insanları alet ederler. yaratıcı var ama kitapta yazılanlar mitolojiden başka bir şey değil. hem zaten öyle olsaydı müslümanlar rezil bir hayat yaşamazlardı 0 10 estarapim: kamil sen kendini düşün,tövbekar olmuş bir insan allah ile onun arasında sanene 9 0 Sen nasıl hesap vereceksin : Allah seni ıslah etsin ona ne mutlu ki doğru yolu seçmiş peki ya sen allaha ortak koşmanın hesabını nasıl vereceksin embesil 5 1 yusuf : aslı amin çok paslı sen k3ndi yediklerine bak tövbe etmiş çok şükür 3 1 Peki ya sen: Peki ya sen 0 0
  • : gerçekten bir yaratıcı var mı bazen ciddi şüpheye düşüyorum: 1500 yıl önce bana vahiy geldi diyen birisi ve kitabında sadece arap kültürünü ele alan argümanlar ve diğer büyük 2 peygamberinde aynı coğrafyada yer alması.. aydınlatın beni lütfen.. belkide böyle düşünmem çok günah ama gerçekten sizcede bir tuhaflık yok mu 3 10 Yanıtla : vatandaş kardeş çok teşekkür ederim. gerçek şuki yüzyıllar boyunca bir sürü insan kendi dininin hak din, taptığınında gerçek tanrı olduğunu sanarak öldü. sonumuz hayrolsun 3 0
  • varol: ŞÜPHESİZ ALLAH HERŞEYİ GÖRENDİR, VE ŞÜPHESİZ BÖYLELERİNE AZAB ÇOKTUR. ALLAHU EKBER( TEKBİR ALLAH ) 7 0 Yanıtla
  • ksipbada: kaktusgamze bacınmi .sende kuşum aydınmışın yoksa......bbhghjj 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement