Gamze'ye tecavüz edip balkondan atan canilerin olay anındaki konuşmaları ortaya çıktı: Kendini attı deriz, yırtarız - Son Dakika
3.Sayfa

Gamze'ye tecavüz edip balkondan atan canilerin olay anındaki konuşmaları ortaya çıktı: Kendini attı deriz, yırtarız

Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar'ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tanık ifadesine yer verildi. Tanık ifadesinde, 4 çığlık sesinin ardından "Oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten?' ve 'Saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar" şeklinde konuşmalar duyduğunu söyledi.

29.07.2021 16:49  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gamze Açar, 7 Kasım 2020'de, internette gördüğü iş ilanı üzerine Rıza Doğan ile irtibata geçti. Ardından da iş görüşmesi için, Kızılcahamam ilçesinde odaları devre mülk olarak kiralanan termal otele gitti. Açar, aynı gün sabaha karşı otelde 5'inci katta kaldığı odanın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

SERBEST KALAN ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Açar'ın otelde görüştüğü, kendilerini devre mülk şirketi çalışanları olarak tanıtan Rıza Doğan, Mehmet Doğan, Mustafa Emre Demiral, Hüseyin Emre Gürgen ve Emre Eker gözaltına alındı. Şüphelilerden Rıza Doğan, Mehmet Doğan ile Mustafa Emre Demiral, tutuklandı. Hüseyin Emre Gürgen ve Emre Eker ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emre Eker, soruşturma aşamasında elde edilen deliler kapsamında savcının talebi sonrası sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

"KORKU DOLU ŞEKİLDE ÇIĞLIK SESİ DUYDUM"

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede otelde çalışan tanık Ö.E.'nin ifadesine yer verildi. Ö.E., olay günü otelin 7'nci katında bulunduğunu, saat 08.30 sıralarında iş için uyandığını belirterek, "Bu esnada ilk olarak çığlık sesi duydum. Aradan 2 dakika geçtikten sonra daha yüksek bir şekilde acı ve korku dolu şekilde çığlık sesi geldi. Odadan çıkmak için hazırlanmaya devam ederken 3'ncü kez bir çığlık sesi daha duydum. Bu kez aradan 5 dakika geçtikten sonra çok yüksek sesli bir çığlık sesi daha duydum. Bunun üzerine aynı odada bulunan arkadaşıma sesleri duyup duymadığını sordum. Bana son gelen sesi duyduğunu söyledi. Biz konuşurken bu kez 'pat' diye bir ses geldi. Bunun üzerine arkadaşıma şaka yollu 'biri düştü sanırım' dedim. Pencereden aşağı baktığımızda gerçekten birinin yerde yattığını gördük" dedi.

Gamze'ye tecavüz edip balkondan atan 4 caninin olay anındaki diyalogları ortaya çıktı: Kendini attı deriz, yırtarız
Gamze Açar

"KENDİNİ ATTI DERİZ"

Tanık Ö.E.'nin "Pat sesinin ardından 'oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten' diye bir erkek sesi duydum. Devamında ise 'saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar, kız zaten yeni geldi' diye karşılık verildiğini duydum. Daha sonra kuvvetli bir şekilde pencere kapanma sesi geldi" yönündeki ifadesi iddianamede yer aldı. İddianamede, otelde çalışan diğer tanıkların da benzer yönde ifadeler verdikleri belirtildi.

"ODA DAĞINIK HALDEYDİ, TELEVİZYON KIRILMIŞTI"

İddianamede, olay yeri inceleme tutanakları da yer aldı. Tutanaklarda olayın gerçekleştiği odanın genel görüntüsünün dağınık olduğu ve odada arbede ve kavga yaşandığının belli olduğu, televizyonun kırılmış ve yerlerde kırık porselen tabak ve cam parçaları bulunduğu belirtildi. Raporda, odada bulunan sabit hatlı telefonun ahizesinin yere düşmüş olduğunun tespit edildi belirtilerek, 'muhtemelen maktul yardım çağırmak için yeltendiği sırada yere düştü' tespiti yer aldı.

4 SANIĞA AİT SPERM ÖRNEĞİ BULUNDU

İddianamede Adli Tıp Kurumu raporu da yer aldı. Raporda Açar'ın iç çamaşırında alınan örneklerden sanıklardan 4'üne ait sperm örneği tespit edildiği bilgisi yer aldı. Açar'ın tırnaklarından alınan örneklerin ise sanıklar Rıza ve Mehmet Doğan'a ait DNA profilleriyle uyumlu olduğu belirtildi. Raporda, Açar'ın, saç ve kan örneklerinde yapılan inceleme sonucunda, sanıkların iddia ettiği gibi uyuşturucu madde kullanmadığı belirtildi.

7 EYLÜL'DE HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

İddianame, Ankara Batı 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanıklar, 7 Eylül'de 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kasten öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 63'er yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkacak.

Gamze\'ye tecavüz edip balkondan atan canilerin olay anındaki konuşmaları ortaya çıktı: Kendini attı deriz, yırtarız
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gamze'ye tecavüz edip balkondan atan canilerin olay anındaki konuşmaları ortaya çıktı: Kendini attı deriz, yırtarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hunter Dark: Erkek olduğumuz halde biz gidip yanlız hotellerde çalışamıyoruz bu kızlar nasıl bı cesaret kime güvenip gidiyorlar yazılıklarda çalışmaya hiç mi anneleri uyarmiyor kızım hadi gündüz ayıksın bişi olmaz gece ne yapacan nasıl uyuyacan kız arkadaş desen biraz para ver hemen satarlar arkadaşını 84 158 Yanıtla Konyali Konyali : Allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın..Daha ne denir ki sana.Şu mübarek günde seni Allaha havale etmek lazim 15 1
  • ENDER EREN: Bu nasıl bir canavarlıktir. Allah topunuzun belasını versin. Hiç mi Allah korkusu yok. Üstteki hunter denen malda sözüm ona yorum yapmış. Zihniyet kokmuş. 172 5 Yanıtla
  • Talip Konyali: BUNLARA İDAMDAN BAŞKA NE AĞIR CEZA OLABİLİR ... 167 1 Yanıtla
  • Emre Sivri: İdam gelecekdi hani? Tek gelen af ve ceza indirimi oldu 87 0 Yanıtla
  • Kaan Akdt: YAZIK CİDDEN YAZIK... 58 0 Yanıtla
  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza
    10:41 Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza

    Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Bursa Asfaltı Mudanya istikametinde gerçekleştirdikleri denetimlerde aşırı hız yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimlerin halkın güvenliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, 20 sürücüye toplamda 81 bin lira ceza kesildi. Emniyet güçleri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

  • Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    10:41 Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi
    10:36 Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi

    Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasa sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon kapsamında Oğuzeli ilçesindeki bir iş yerine baskın yapıldı. Baskın sırasında yapılan aramalarda piyasaya sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde 10 bin 950 kilogram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 adet çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyon sonucunda iş yeri sahibi Y.I. isimli şahıs gözaltına alındı. Yakalanan Y.I. isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi
    10:34 Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasının şubesine gerçekleştirilen operasyonda, 120 bin 800 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından İzmir'e yüklü miktarda yeşil reçeteye tabi hap getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir kargo firmasının Bornova ilçesindeki şubesine sevkiyatı gerçekleşeceği bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, sevkiyat esnasında 1 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede 120 bin 800 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    10:34 Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümüne bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle trafik kapatıldı. Araçlar Aydın-İzmir karayoluna yönlendirilirken, otoban kavşağından İncirliova girişine kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından otoyolun trafiğe açılacağı belirtildi.


Advertisement