Garanti Bankası Bonusflaş Uygulamasını Kullanıma Sundu - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası Bonusflaş Uygulamasını Kullanıma Sundu

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, "BonusFlaş'ın kısa sürede, tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geleceğine ve her zaman olduğu gibi sektöre yön vereceğine inanıyoruz" dedi.

12.11.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, "BonusFlaş'ın kısa sürede, tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geleceğine ve her zaman olduğu gibi sektöre yön vereceğine inanıyoruz" dedi.

Garanti Bankası'nın kredi kartı Bonus, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve kredi kartı sektöründe bir ilk olan BonusFlaş uygulamasını kullanıma sundu.

iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulamayla kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemler tek bir platform üzerinden, çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Uygulama sayesinde kullanıcılar, sahip oldukları tüm Garanti banka ve kredi kartlarını aynı platformda kolaylıkla kontrol etme imkanı buluyor. Kredi kartıyla yapılan hemen tüm işlemleri sunan, kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan uygulama aynı zamanda, harcama alışkanlıklarını analiz ederek, müşteriler için en uygun kampanyaları öneriyor.

Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılabiliyor, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık takip edebiliyor.

BonusFlaş uygulaması yüklü Garanti Bankası kart kullanıcıları, internet alışverişlerinde cep telefonları üzerinden sadece şifre girerek alışveriş yapabiliyor.

Ayrıca, belirli özelliklere sahip cep telefonu kullanıcıları, temassız POS özelliği olan üye iş yerlerinde, kartlarını cüzdanlarından çıkarmaya gerek olmadan, cep telefonlarıyla ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

"BonusFlaş ile sektöre yön vereceğiz"

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, BonusFlaş'ın lansman toplantısında yaptığı konuşmada, Garanti olarak Türkiye kredi kartı pazarında lider konumda olduklarını ifade etti.

Bonus'un 15'inci yılını kutladıklarını belirten Erbil, "Müşterilerinin beklentisine uygun, yenilikçi ve fark yaratan ürünleri bankamızın bu alandaki liderliğinde önemli rol oynuyor. Teknolojideki hızlı gelişmelerle birlikte bankacılık hizmetleri de aynı hızla dijitalleşirken, biz de Garanti Bankası olarak müşterilerimize her alanda, beklentilerinin ötesinde, hayatlarını kolaylaştıran, zamandan ve mekandan bağımsız ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Erbil, bu felsefeyle, odağına müşterilerin ihtiyaçlarını alarak geliştirdikleri BonusFlaş'ı, Garanti'nin teknolojiyi ürün ve hizmete çevirme becerisinde ulaştığı noktayı görme açısından önemsediklerini söyledi.

Kredi kartı müşterilerinin hayatına önemli kolaylıklar getireceğine inandıkları bu uygulamayla, "Türkiye'nin en sevilen ve en çok kazandıran" kredi kartı Bonus'un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıdıklarını anlatan Erbil, "BonusFlaş'ın kısa sürede, tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geleceğine ve her zaman olduğu gibi sektöre yön vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Erbil, dünyada bankacılığı değiştiren iki ana trendin ödeme sistemleri ve dijital bankacılık olduğuna işaret etti.

Türkiye'nin kartlı ödeme sistemlerinde dünyada öncü ülkelerden birisi olduğunu ve Garanti'nin de Türkiye'de sektör liderliğini sürdürdüğünü ifade eden Erbil, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Sektörün 9 aylık 403 milyar TL kredi kart cirosu var. Kartlı ödeme sistemlerinin toplam pazardaki payı yüzde 42 düzeyinde. Bugün itibarıyla Garanti olarak 10 milyon kart müşterimiz var. 18,5 milyon kartımız var ve aylık yaklaşık 8,5 milyar TL'lik bir hacmimiz var. Bu kadar rekabetin yoğun yaşandığı sektörde yüzde 20,8 pay ile pazar lideriyiz. Aktif mobil kullanıcı sayımız 2,2 milyon kişi ve pazarın yüzde 26'sına sahibiz."

"Hedef 1 milyon aktif üye"

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç ise Bonus markasının doğduğu 2000 yılından bu yana, Bonus'un sadece bedavası değil, seveni ve kullananı en bol kredi kartı olması için, ilk günkü heyecanla çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.

Bonus'un bu kapsamda son 7 yıldır üst üste "en sevilen kredi kartı" seçilmesinin, müşteriler nezdinde yarattıkları değerin güzel bir göstergesi olduğunu vurgulayan Genç, "Mobil bankacılığın ağırlığını giderek artırdığı günümüzde, biz de Garanti olarak, trendlere uygun, her zamanki gibi sektöre örnek teşkil edecek, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak BonusFlaş'ı hayata geçirdik" dedi.

Genç, Bonus markasının değerini daha da ileriye taşıyacağına inandıkları yeni uygulamayla müşterilerin, Garanti banka ve kredi kartlarını tek platform üzerinden kolaylıkla yönetebilme, mobil ödemeler dahil, kredi kartıyla gerçekleştirilen hemen her işlemi telefonları aracılığıyla çok daha hızlı bir şekilde yapabilme imkanına sahip olacaklarını dile getirdi.

Türkiye'de bir ilk olan BonusFlaş uygulamasıyla Bonus ayrıcalıklarını tüm müşterilerine çok daha etkin ve eğlenceli şekilde yaşatmayı arzu ettikleri kaydeden Genç, "Garanti kartları saniyede 250 ve yılda 1 milyar adet işlem gerçekleşiyor. Bonus kart müşterilerimiz yılda 23 milyon adet kampanyaya katılıyor. E-ticaret harcamaları Türkiye'de 1 milyar TL'yi aştı" dedi.

Genç, bir yıl içerisinde BonusFlaş uygulamasını aktif olarak kullanan 1 milyon kişiye ulaşma hedefleri olduğunu paylaştı.

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genç, ilk etapta BonusFlaş'ı sadece Garanti müşterilerinin kullanacaklarını, Bonus'u kullanan diğer bankalarla görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Genç, ilk etapta Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında BonusFlaş'ın kullanılabileceğini iPhone cihazlarda ise daha sonra kullanılabileceğini dile getirdi.

"Bankalar kredi kartlarından para kazanamıyor? Bu uygulama ile karlılık artacak mı?" şeklindeki soruya Genç, şöyle cevap verdi:

"Sektör kredi kartından para kazanmıyor. Ölçek olarak en büyük biziz. Önemli derecede para kazanmadığımızı net bir şekilde söyleyebilirim... Müşterilerimiz bizden kredi kartını ortalama günde 10 defa kullanıyor. Bir derdim var çöz bunu diyor. Biz buna kulağımızı tıkayamayız. İkincisi biz bu işe bakarken müşteri toplamında bakıyoruz. 'Kart işi tek başına kar etmiyor olabilir ama müşterinin bütününden bir getiri elde etmeyi amaçlıyoruz."

"Bireysel kredi kartı kullanımında takibe düşen sayısı azalıyor ama bireysel kredi kullananlarda takibe düşen sayısı artıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Genç, "Bildiğiniz gibi ihtiyaç kredilerinde vade 60 aydan 36 aya kadar indi. Müşterilerin toplam borçluluk seviyesinde aslında bir sorun yok. Sadece vade kısaldığı için aylık ödeme tutarlarında artış oldu. Tüketicilerin aylık ödemelerini yapmakta sorun yaşadığını görüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası Bonusflaş Uygulamasını Kullanıma Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement