Garanti Caz Yeşili ile "İçinden Caz Geçen Filmler", 30 Eylül'de - Son Dakika
Güncel

Garanti Caz Yeşili ile "İçinden Caz Geçen Filmler", 30 Eylül'de

Garanti Caz Yeşili ile "İçinden Caz Geçen Filmler", 30 Eylül\'de

21 yıldır caz müziğine destek veren Garanti Caz Yeşili, "İçinden Caz Geçen Filmler" serisi ile sonbahar aylarında da sinema ve müziği buluşturmaya devam ediyor.

07.08.2018 16:16  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçinden Caz Geçen Filmler serisi kapsamında, ünlü folk müzik sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından ilham alan "Inside Llewyn Davis" filmi, 30 Eylül Pazar günü saat 17.30'da bomontiada Alt'da sanatseverlerle buluşacak.

Ethan Coen ve Joel Coen'in yönettiği 2013 yapımı film, 1960'lı yıllarda genç müzisyen Llewyn Davis'in New York'un müzik piyasasında tutunabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Müzik ve dramın harmanlandığı film, genç müzisyenin, şehrin zorlu koşulları altında dönemin önemli menajerlerinden Bud Grossman'a plağının bir kopyasını dinletmek için çıktığı serüveni ekrana taşıyor. 2013 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülüne aday gösterilen filmin başrolünde yer alan Oscar Isaac'e Justin Timberlake, John Goodman ve Carey Mulligan gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Başka Sinema işbirliğiyle gerçekleşecek "İçinden Caz Geçen Filmler"in sonbahar ve kış programında yer alan filmler, orijinal dilinde ve Türkçe altyazılı olarak gösteriliyor. KonserV kullanıcıları, Mobilet üzerinden 15 TL'ye satılan biletleri %50 indirimli satın alabiliyorlar.

Program kapsamında film gösterimleri, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarının son Pazar günlerinde bomontiada Alt'da devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Garanti Caz Yeşili ile 'İçinden Caz Geçen Filmler', 30 Eylül'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement