Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi'ne İşçi Alımı - Son Dakika
Yerel

Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi'ne İşçi Alımı

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'ne, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki tesislere 225, Konya'nın Ilgın ilçesindeki tesislere 7 olmak üzere daimi statüde toplam 232 işçi alınacak.

31.07.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'ne, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki tesislere 225, Konya'nın Ilgın ilçesindeki tesislere 7 olmak üzere daimi statüde toplam 232 işçi alınacak.

Alınan bilgiye göre, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki tesislerde, 23 kategoride toplam 225 işçi istihdam edilecek.

Tavşanlı'ya en fazla işçi, 46 kişiyle beden işçisi kategorisinde alınacak ve bu kategoriye başvurmak için ilköğretim okulu diplomasına sahip olmak yeterli sayılacak.

Birer elektrik teknikeri, makine teknikeri, elektrik-elektronik teknikeri, 3 harita teknikeri, 4 maden teknikeri ve 9 madenci kadrosuna, 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS), KPSS93 puan türünde en az 60 puan almış olanlar ve bu kadrolarla ilgili bir meslek yüksekokulu programından mezun olanlar başvurabilecek.

Tavşanlı'daki tesislere "lise veya dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olma ve KPSS94 puanı 60 ile üzerinde puana sahip olma" koşullarıyla işçi alınacak diğer kadrolar ve istihdam edilecek personel sayısı şöyle:

Motor teknisyeni (61), monaray operatörü (22), elektrik teknisyeni (18), tesis kumanda operatörü (14), motor teknisyeni (8), metal işleri teknisyeni (7), bilgisayar teknisyeni (6), dinamitçi (6), marangoz (5), metal işleri teknisyeni

(4), acil tıp teknisyeni (3), şoför-yük taşıma (2), kimya teknisyeni (2), forklift operatörü (1), pres tezgahı operatörü (1)

Kütahya merkez ve ilçelerde ikamet edenlere öncelik verilecek işçi alımı için başvurular, 8 Ağustos günü mesai bitimine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kütahya Müdürlüğü veya "www.iskur.gov.tr" internet adresi aracılığıyla yapılabilecek.

-Ilgın'daki tesislere alınacak işçiler-

Ilgın'daki tesislerde, 3 elektrik teknisyeni, 2 ağır kamyon şoförü, birer metal işleri teknisyeni ve motor teknisyeni olmak üzere toplam 7 işçi istihdam edilecek.

"Lise veya dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olma ve KPSS94 puanı 60 ile üzerinde puana sahip olma" koşulları bulunan kadrolara başvurular, 6 Ağustos günü mesai bitimine kadar İŞKUR Konya Müdürlüğü veya "www.iskur.gov.tr" internet adresi aracılığıyla gerçekleştirilebilecek.

İşçi alımında, Konya merkez ve ilçelerde ikamet edenler öncelikli olacak.

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi'ne İşçi Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement