Garry'den Gelen Düşünsün! - Son Dakika
Spor

Garry'den Gelen Düşünsün!

Garry\'den Gelen Düşünsün!

Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda yıktı, en yakın rakiplerine 3 puan fark attı: 1-2

07.05.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, 15 ve 18. dakikada Garry Rodrigues'ten gelen gollerle güldü. 33'te Soner'in kaçırdığı penaltı ev sahibinin hayallerini yıktı. 50'de Serdar Aziz'e çarparak giren top ev sahibini umutlandırdı. 90+1'de bu kez Gomis penaltı kaçırdı ama zafere ulaşan Aslan'dı.

Galatasaray bir keskin virajı daha başarıyla döndü ve şampiyonluk yolunda son iki haftaya girilirken avantajını sürdürdü. Cim-Bom, Akhisar deplasmanında Rodrigues ile 3 puana ulaşırken, Gomis uzatmada 1 penaltı kaçırdı. Son dakikaları heyecan içinde geçen maçta sarı-kırmızılılar 2-1'lik skoru korumasını bildi.

15'te organize şekilde gelişen atakta Galatasaray'ın golü geldi. Linnes'in ara pasında Feghouli bekletmeden içeri yollarken Rodrigues'e dokunmak kaldı: 0-1

3 dakika sonra Rodrigues bu kez sol çaprazdan usta işi plaseyi yolladı ve Galatasaray'ı rahatlatan golü attı: 0-2

33'te Seleznyov ile Muslera arasındaki mücadelede hakem penaltı verdi. Soner Aydoğdu vuruştan yararlanamadı ve topu üstten dışarı gönderdi. 45'te Rodrigues'in harika plasesi üst direkten döndü.

50'de Akhisar'ın golü geldi. Soldan gelen ortada Seleznyov'un vuruşu direkten döndü. Kayarak gelen Serdar'ın sırtına çarpan meşin yuvarlak ağlara gidince fark bire indi: 1-2

54'te Muslera karşı karşıya pozisyonda Muğdat'a gol izni vermedi. 59'da Gomis boş kaleye topu gönderemedi.

Uzatmalarda Linnes'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Gomis geçen hafta olduğu gibi dışarı gönderdi. Fransız forvet gününde değildi. Ancak skor değişmedi ve Galatasaray üç altın puanla şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

11: Akhisar ile Galatasaray, Süper Lig'de 12 kez karşılaştı, bu maçların 11'ini Galatasaray kazandı, bir karşılaşma ise yeşil-siyahlıların üstünlüğüyle sona erdi.

İŞTE SÜPER LİG'DE SON PUAN DURUMU

1. Galatasaray 69 puan +39 averaj

2. Fenerbahçe 66 puan +34 averaj

3. Medipol Başakşehir 66 puan +25 averaj

4. Beşiktaş 62 puan +32 averaj (1 maçı eksik)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Garry'den Gelen Düşünsün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement