Gary Medel'in Eski Takım Arkadaşı Cristian Erbes, Şilili Oyuncunun Yeni Adresini Açıkladı! - Son Dakika
Spor

Gary Medel'in Eski Takım Arkadaşı Cristian Erbes, Şilili Oyuncunun Yeni Adresini Açıkladı!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gary Medel'in Boca Juniors'tan arkadaşı Cristian Erbes, "Beşiktaş ile sözleşmesi bitince Universidad Catolica'ya geri döneceğini biliyorum." dedi.

16.04.2019 17:57  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Gary Medel ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Şilili futbolcunun eski takım arkadaşlarından Cristian Erbes, Arjantin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erbes, Medel ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek, "Medel ile her zaman konuşuyorum. Boca'yı çok seviyor ve dönmek istiyor. Beşiktaş ile sözleşmesi bitince Universidad Catolica'ya geri döneceğini biliyorum. Sportif Direktör Burdisso onu ikna etmemi isterse, bunu hemen yaparım. Kulübe bu konuda yardım etmek isterim." dedi.

(Futbol Arena)

Gary Medel\'in Eski Takım Arkadaşı Cristian Erbes, Şilili Oyuncunun Yeni Adresini Açıkladı!

Son Dakika Spor Gary Medel'in Eski Takım Arkadaşı Cristian Erbes, Şilili Oyuncunun Yeni Adresini Açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Belediye işçilerine de ikramiye verilmeli : Bu Nasıl kadro neden üvey evlat muamelesi yapılıyor 1 2 Yanıtla
  • Belediye işçilerine hakları verilsin : Diğer taşerondan kadroya geçen işçilere ikramiye veriliyor asıl işi yapan belediyeleri sırtlayan işçiye neden ikramiye verilmez ??? 1 2 Yanıtla bjk: size 635 t zam yapıdı ya bize . bize yk 2100 t maaş aıyruz 0 0 Tespit: Aldığın maaş tatiller belli saat aralığında çalışmalarınız fazlamı size değil şükret aldığın maaşa ikramiyelere neler neler yazarım yorum olsun diye yorum yapma ayıp geçinemeyen insanlar var .. 0 0

Advertisement