Gaü'den Çanakkale Zaferi Mesajı - Son Dakika
Güncel

Gaü'den Çanakkale Zaferi Mesajı

Gaü\'den Çanakkale Zaferi Mesajı

Çanakkale Savaşı ve Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünde Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar bir mesaj yayınladı.

19.03.2018 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Savaşı ve Zaferi'nin 103'üncü yıldönümünde Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar bir mesaj yayınladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar; 103'üncü yıldönümünde, Çanakkale Savaşı ve Zaferi'ne ilişkin bir mesaj yayınlayarak, kamuoyu ile duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Akpınar, yazılı mesajında; Tarihsel olarak eşi ve benzeri bulunmayan destansı mücadelenin tüm kahramanlarına duyulan minneti tazeleyerek; " Çanakkale Zaferi'nin 103.Yılında Türk Milleti'nin bağımsızlığı için mücadele eden, 'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini tarihe altın harfler ile yazdıran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaü'den Çanakkale Zaferi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement