GAÜN'de geleneksel iftar yemeği - Son Dakika
Güncel

GAÜN'de geleneksel iftar yemeği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) akademik ve idari personeli aileleriyle birlikte geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

01.07.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAÜN Öğrenci Yemekhanesinde gerçekleştirilen yemeğe Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Prof. Dr. Ali Gür ve Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, çok sayıda akademik, idari personel katıldı. Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, geleneksel iftar yemeklerinin sekiz yıldır sürdüğünü belirterek, "Sekiz yıl sizlerle her Ramazan'da beraber olmak benim için özel bir heyecan, zevk ve iştiyaktı. Bundan sonra da sizinle beraber olmak ve bu Ramazan sofralarını idrak etmek benim için zihnimde kalacak çok önemli anılardan biri olacak" dedi.

Gaziantep Üniversitesi'nin gerek fizik gerekse içerik olarak ülkeye, bölgeye ve şehre yaraşır büyük, kaliteli uluslararası ilişkileri olan bir üniversite haline geldiğini ifade eden Prof. Dr. Coşkun, bu süreç içinde hem idari hem de akademik personelin çok ciddi katkısı olduğunu belirterek emeği geçenlere yürekten teşekkür etti. Prof. Dr. Coşkun konuşmasının devamında şunları söyledi: "Bu vesileyle idrak ettiğimiz Kadir gecemizin herkese ülkemize, insanlığa, bölgemize mutluluk, refah getirmesini diliyorum. İki gün önce ülkemizdeki menfur, meşum her türlü tarife sığmaz kötü saldırıyı, çirkin terör saldırısını da şiddetle, nefretle lanetlediğimizi bir kere daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu güzel yörede bu güzel üniversitede biz huzuru, barışı temsil etmeye iyi şeyler yapmaya, ortaya çıkarmaya hep beraber gayret ettik, bundan sonra da gayret edeceğiz. Önümüzdeki Ramazan Bayramı'nı da tüm sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi size mutluluk, başarı sağlık getirmesini diliyor, ülkemize refah, huzur getirmesini temenni ediyor, bu güzel toplantıya bu bereketli Ramazan akşamına katıldığınız için teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAÜN'de geleneksel iftar yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement