GAÜN'lü Ufuk Deniz'den 'Sevdim Yandım' - Son Dakika
Güncel

GAÜN'lü Ufuk Deniz'den 'Sevdim Yandım'

GAÜN\'lü Ufuk Deniz\'den \'Sevdim Yandım\'

GAÜN Türk Müziği Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan Ufuk Deniz Öztürk'ün, söz ve müziği kendisine ait olan Sevdim Yandım adlı şarkısı piyasaya çıktı.

27.02.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1989'da Kansas City'de doğan ve babasının işi nedeniyle yaşamını Gaziantep'te sürdürün Ufuk Deniz Öztürk, görme kaybıyla dünyaya geldi ve tedavisi için 20 ameliyat geçirdi. Ameliyatlar sonucu sağ gözünü tamamen kaybeden, sol gözü ise yüzde 30 görebilen Deniz, Brasille Alfabesi kullanmak yerine, ailesinin okuduğu kitaplarla eğitimini sürdürdü. İlk ve orta eğitimi boyunca çeşitli enstrümanlar çalmayı öğrenen Ufuk Deniz Öztürk, 3 yıl önce Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği devlet Konservatuarı Ses Bölümü'nü bitirdi. KPSS ve ALES'i kazanarak öğretmenliğe atanan Ufuk Deniz Öztürk'ün söz ve müziği kendisine ait olan 'Sevdim Yandım' adlı şarkısı dijital platformda satışa sunuldu.

Tüm bu çabalarıyla yaşadıklarından ajitasyon, bir hikaye yaratmak değil, sadece bir 'Işık olmak' amacı taşıdığını belirten Ufuk Deniz Öztürk, "Senelerdir yazdığım söz, beste ve aranjelerle hep umut olmaya çalıştım. Küçükken hep, 'Ben Türkiye'nin Stevie Wonder'ıyım' diye espri yapardım. Böylelikle, bu hikayenin onun gibi engel tanımayan insanlara ışık olması, engelin bedenle değil, sadece yüreklerde olabileceği inancı, aşkın engel tanımaması, hayata gönül gözüyle bakmanın gerekliliğini savundum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAÜN'lü Ufuk Deniz'den 'Sevdim Yandım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement